Спец по времето разкри дали през септември ще става за море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:41 / 13.08.2016
1013
Ще има още едно захлаждане през август, но то ще е кратко. В първата половина на септември ще е разкошно за море. Това заяви по Нова телевизия топ климатологът Георги Рачев.

По принцип през август има дни, в които времето се разваля. Първото влошаване обикновено е в дните между Преображение Господне и Голяма Богородица. Това е първият предвестник за настъпващата есен, заяви специалистът. Сега температурите са паднали с 10-12 градуса. От неделя времето вече ще се подобрява.

Трябва да се движим, препоръча кардиологът доц. Сотир Марчев. Днес е чудесен ден за спорт и любов, не го пропускайте, препоръча той. По думите му през август традиционно сърдечната смъртност е най-ниска. 

А това, че температурите сега са по-човешки, може само да ни радва. По-добри условия за спорт няма как да намерите, допълни специалистът. Нашият враг е обездвижването, допълни кардиологът.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Земетресение люшна България
Ето колко от българите нямат банкови сметки
На второ място в Европа: България е след Исландия по брой и дебит...
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...
Майката на оцелялата от катастрофата в Пловдив: Стана чудo!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).