Спипаха с дрога в автомобилна гума надрусан хасковлия по пътя Варна-Русе

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:55 / 19.05.2021
1005
43-годишен мъж от Хасково е задържан за притежание на над килограм метамфетамин, дрогата била намерена в резервна гума на лек автомобил, с който пътувал. Малко преди 17:30 часа вчера  в полицейското управление в Шумен е получен сигнал, че край 7-ми километър водач на лек автомобил Фолксваген "Голф“ с хасковска регистрация криволичи по пътя.

Екип на пътна полиция забелязал автомобила и спрял водача за проверка по пътя Русе- Варна, до кръговото кръстовище за кв. "Макак“.

Зад волана на автомобила бил 43-годишен мъж от Хасково. Тестван бил с дръг тест, който отчел положителна на канабис, амфетамин, метамфетамин и опиати проба. При последвал личен обиск в него е намерен и иззето полиетиленов плик с около 2 грама суха листна маса, по думите му – "марихуана“.

При извършеното от криминалисти от областната дирекция в Шумен претърсване в багажното отделение на автомобила е намерена срязана автомобилна гума, монтирана на джанта.

В прорезите на гумата е забелязан найлонов плик.  В него имало над килограм бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на метамфетамин. 43-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Автомобилът бил иззет с протокол. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 1 от НК продължава под надзор на районната прокуратура в Шумен.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).