Спряха излъчването на ТВ7

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:23 / 17.09.2016
1660
По заповед на СЕМ тв операторите спряха сигнала за излъчването на ТВ7, малко след като започна предаването "Насреща Люба Кулезич".
Според екипа на ТВ7 спирането на излъчването на телевизията е станало на базата на решението на СЕМ от понеделник, с което се отнема лицензът на телевизията.

Операторите са били уведомени с писмо, в което един от мотивите е, че "се действа в извънредни ситуации в името на обществения интерес".

По-късно през деня точно 15:00 ч. пък самите ТВ 7 спряха излъчването на картина и звук, на каналите ТВ7 и Супер 7. От компанията собственик на каналите обявиха, че ще възстановят излъчването, след като компетентният съд отмени заповедта за спиране на излъчването в следствие на тяхната жалба.

За днес от медията бяха насрочили "рестартиране на ТВ7", като бяха обявили, че тръгват отново сутрешният блок, публицистичното предаване на Люба Кулезич и две новинарски емисии за деня. Сутрешният блок се оказа 1-часово предаване, в което Люба Кулезич и титулярният водещ разискваха конспиративни теории за спирането на ТВ7. Разговорите по темата продължиха и в предаването на Кулезич, което бе повторено отново по-късно през деня. До новинарска емисия не се стигна.

От медията твърдят, че спирането им точно в деня на "рестартирането" не е случайно. Частният съдебен изпълнител пък контрира, че отдавна медията е наясно, че цялата техника е залог по кредит, който не се изплаща и следва да бъде предадена на кредитора.

От вчера ЧСИ се опитва да изземе техниката на телевизията, като днес неколкократно бе съобщено в ефир, че машина, която показва видеа и надписи, е била взета.

Дали спирането на медията е неслучайно точно днес, или "рестартирането" на ТВ7 е неслучайно точно днес вероятно ще остане неясно като много други неща около бившите медии, банка и други фирми на дуото Пеевски-Василев.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Тези служители са с по-високи пенсии от други, ето причината
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката...
Над 46 000 зрелостници се очаква да се явят днес на матура
Редица университети затварят врати в знак на протест
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).