Ст. комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР - Шумен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 10.08.2021
730
Пред ръководния състав на ОДМВР - Шумен  днес заместник-министър Венцислав Катинов  обяви заповед на министъра на вътрешните работи, с която за директор се преназначава старши комисар Георги Гендов, съобщиха от пресслужбата на МВР-Шумен. Благодарим на старши комисар Мишев за усърдната работа, за добрата организация преди и по време на изборите, за опазване на обществения ред и за осигуряване на спокойствието на жителите в областта. Изборът на Георги Гендов за директор на шуменската полиция е заради качествата, знанията и уменията, които притежава, и е доказал по време на службата си в МВР през годините, каза зам.- министър Катинов пред състава.

С друга заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Владислав Мишев се преназначава на друга длъжност в МВР.

Старши комисар Георги Гендов  работи в системата на МВР от 2007 година. Професионалната му дейност започва като инспектор в сектор "Противодействие на икономическата престъпност“ към областната дирекция в Шумен.  В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности, като от месец август 2020 година до момента е началник сектор на сектор "Противодействие на икономическата престъпност“ ОДМВР- Шумен. Награждаван е многократно за професионалната си дейност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).