Стартира конкурсът за най-добър бизнес проект в творческите индустрии Th13teen Arts

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:26 / 29.04.2014
641
Министерството на икономиката и енергетиката предоставя уникална възможност на всички творчески предприемачи в България да участват в конкурса Th13teen Arts и да развият потенциала на бизнеса си.

Ако се занимавате с дизайн, архитектура, реклама, фотография, медии, кино, занаяти, мода, дори кулинария - това е вашият конкурс. Можете да кандидатствате също, ако бизнесът ви е свързан с продуцентска, издателска или промоутърска дейност, компютърни игри и програмиране, ако организирате арт пространства и културни мероприятия, или пък просто имате иновативни идеи, с които искате да запознаете българската и международната публика.

Този, който успее да представи по най-убедителен начин идеите си пред специалното жури на Th13teen Arts, ще получи възможността да се пребори за титлата "Най-добър творчески предприемач в света" на световния финал на конкурса в Дания. Освен да претендират за наградния фонд от 100 000 щатски долара, участниците ще имат шанса да разкажат идеите си на най-големите компании в света и заедно да намерят начин за реализирането им.

През 2013 г. конкурсът Creative Business Cup се проведе в 40 страни по света, а българският победител Рени Попчева получи специалната награда на конкурса в Дания, което е безспорен успех и доказателство, че щом вярваш в идеите си, инвеститорите също ще повярват в теб!

В края на месец май проектът Th13teen Arts ще бъде представен на специално организирани събития в София, Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив, където ще разберете повече за механизма на кандидатстване, ще чуете практическите бизнес съвети на различни лектори и ще можете да зададете въпросите си.

Очаквайте подробности за сроковете, изискванията и журито на конкурса.

Актуални новини около конкурса Th13teen Arts може да следите на следните адреси:
http://www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html
https://www.facebook.com/Th13teenArts


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Брокери: Асоциацията обединява усилията на бранша и развива умени...
Борисов: В името на България сме длъжни да съставим правителство
МС отпусна над 10 млн. лв. за справяне с щетите след наводнението...
Александра Кишишева: Форумът "Изгряващи звезди" е един от най-гол...
Отпускат първоначално 100 млн. лева за изграждането на Национална...
Уникален случай за българите: Имат собствено жилище, но въпреки т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).