Стартира младежки онлайн фотоконкурс "Щракни времето"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:04 / 19.02.2021
814
Младежки център Добрич кани всички млади хора да покажат своята уникална гледна точка към "красотата на времето“  чрез снимки. Участниците в конкурса могат да поставят на фокус различни свои открития, включително природни, културни, археологически, исторически забележителности, пейзажи и други.

Фотоконкурсът се организира и провежда от Младежки център. Участниците във фотоконкурса се задължават да спазват изложените по-долу  правила.

Цел: Младите хора да уловят  в един  фотографски кадър красотата на ВРЕМЕТО, както в неговото метеорологично състояние, така и в различни завладяващи сцени от заобикалящият ни свят.

Условия за участие:

Право на участие имат всички младежи, на възраст между 15 и 29 години, от страната;

до 3 броя авторски снимки, формат JPEG с максимален размер на снимката до 10 МB всяка;

фотографиите да са придружени с кратко заглавие, информация за мястото на което е направена снимката, трите имена на участника, години, адрес, телефонен номер (за обратна връзка);

фотографиите да са направени през периода 2020-2021година;

снимките да бъдат оригинални, без тяхното засненаме да излага на риск здравето и живота на техния автор и/или други участници;

Начин за участие във фотоконкурса:

Снимките изпращайте на имейл: info@ycd.bg до 15 март 2021г;

Всички снимки на участниците във фотоконкурса ще бъдат включени в специално създаден за целта албум, със заглавие "Щракни времето“. Албумът  ще може да бъде намерен във Facebook страницата на Младежки център Добрич от 16 март до 22 март, където може да се гласува онлайн за харесваните  фотографии;

Победителите във фотоконкурса ще бъдат публикувани на 23 март- Световен ден на метеоролога в сайта www.ycd.bg и facebook страницата на Младежки център Добрич;

Победителите ще получат предметни награди от 24 март до 31март 2021г на място в Младежки център Добрич, град Добрич, пл.Стария орех №1 или на подаден адрес от  участниците.

 

С участието си в конкурса авторите предоставят правата върху снимките за използването им с нетърговски цели от Младежки център Добрич. В случай на използване на снимките имената на авторите задължително ще бъдат посочвани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).