Стефан Янев с първи думи за новата си формация

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (1)
11:28 / 05.05.2022
938
Бившият служебен премиер и министър на отбраната Стефан Янев днес учредява и представя партията си - "Български възход". Събитието се провежда в "Гранд Хотел София" в центъра на столицата.

Той представи екипа си по време на събранието. 

"Уважаеми членове на инициативния комитет и гости. Искам да ви благодаря за това, че днес сте тук, за да направим първите стъпки в изграждането на една нова, смислена и полезна за обществото формация, която съм уверен, че ще има положителна роля и място в политическия живот на страната. Надявам се, че някой ден ще разказваме на децата и внуците си за този ден без притеснение, без да се срамуваме и с гордост да казваме: "Аз бях там, бях част от този процес". Днес ние заедно поставяме ново начало, което се надявам да е и ново начало на българската политика.

Това ще бъде политическа формация, която ще бъде близо до хората и ще работи заедно с хората, и ще има постоянен контакт с гражданското общество. Аз вярвам, че всеки успех е резултат от работата на един добър екип. Нашата основна задача е да изградим един такъв екип и да говорим за "ние" и все по-малко за "аз", каза Стефан Янев, предаде репортер на Sofia24.bg

"Правим всичко това, защото не ни оставиха друг избор. Защото ясно осъзнаваме, че спасението по отделно не е решение, нито вече е възможност", категоричен бе той.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).