Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стефанов: Стига изолации! Да затворим държавата и да се крием в дупките като лалугери ли?
Автор: Екип Varna24.bg 17:56 / 09.06.2020Коментари (11)2686
© Plovdiv24.bg
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов даде интервю за "Блиц" след петата поредна победа на отбора му в първенството. Снощи "белите" надвиха Царско село с 3:1 и вгорчиха официалния дебют на "приятеля" му Любослав Пенев начело на "червено-белите". Стефанов направи интересно изказване за Чичовото, коментира и назначението на Красимир Балъков начело на ЦСКА 1948:  

- Г-н Стефанов, честита победа! Не бяхте обаче на мача с Царско село снощи. Доволен ли сте от представянето на отбора си?

- Да, мачът го гледах по телевизията. Доволен съм, защото победихме. Имахме и голяма доза късмет. Важни са трите точки. Радвам се, че момчетата имат самочувствие и искат да сме по-нагоре в класирането. 

- Очакванията ви до края на сезона?

- Остават още 6 мача, всичко зависи от футболистите. Представиха се добре снощи, като се има предвид колко дълга беше паузата. Искам да продължат да играят така, даже и по-добре.

- Отборът ви изнесе лекция снощи на Любослав Пенев, който ви е "приятел", а преди време дори ви посъветва да се оттеглите от футбола...

- Първите 7 години на един човек са много важно нещо. Мога да кажа само, че през тези 26 години във футбола съм се стараел да правя нещо за децата, за клуба - заедно с колегите ми. Винаги това е било мисленето ни в Славия. А как другите го оценяват, не ме интересува. Важното е да развиваме нашите деца, които определено притежават талант. Далеч съм от това да му отговарям. Неговият отбор също игра добре. Не отричам също, че имахме голяма доза късмет.

- Ако се видите на живо, какво ще му кажете?

- Нищо не бих му казал. Пенев го уважавам като футболист, но не и като човек, това е.

- Какво е бъдещето на Галин Иванов? Ще преминава ли в ЦСКА 1948?

- Сподели ми, че има оферта, казах му, че вече е голям мъж и да решава сам. Аз съм дал дума и си държа на думата - ако реши да ходи, ще го пуснем. 

- Работите ли по селекцията? Да очакваме ли нови попълнения в Славия за следващия сезон?

- Не, за какво ни е селекция. Имаме си много добър отбор, балансиран. Разчитаме на собствените кадри. Доволни сме, че младите момчета се възползват от шанса, който им даваме в Славия. Филип Кръстев много скоро ще играе в голям европейски клуб. Политиката ни е да развиваме младите и да им даваме шанс да играят. И виждате, че се представят добре, вчера записахме петата поредна победа в първенството. 

- Има ли развитие по трансфера на Филип Кръстев, за когото преди време казахте, че е желан от доста чуждестранни клубове?

- Ще разберете, когато има нещо. Само ще ви кажа, че вчера един много голям футболист, който е много голямо име, ме попита за Филип: "Това момче играе ли в националния отбор?". Аз му казах, че според нашите треньори не е дорасъл, и той ми се изсмя. След време ще ви кажа и кой е човекът. 

Когато нещата с Филип Кръстев бъдат финализирани, тогава ще питам всички, които са се занимавали с националните ни отбори до сега къде са гледали. 

- Коментарът ви за евентуално сливане на двете ЦСКА? 

- Не мога да взимам отношение по тези въпроси. Има си хора, които решават.

- Изненадан ли сте от назначението на Красимир Балъков в ЦСКА 1948?

- Имам собствено мнение по този въпрос. Не искам много да говоря, защото моето виждане е коренно различно от виждането на другите хора. Всеки има право да решава нещата и да прави това, което смята. Аз не знам Балъков някога да е работил с млади футболисти, а в ЦСКА 1948 има такива. Дано и на него му уври главата, че това е пътят. Защото е много лесно да се изсипват торби с пари и да се взимат някакви наемници, които утре си тръгват. Виждате и с Етър какво стана след Балъков. Не само те, а и още няколко отбора трябва да благодарят на Бойко Борисов, че изобщо са в Първа лига. Да се кръстят и молят за премиера да е жив и здрав, защото ако не е той - няма да са в елита. 

- Как ви се отрази пандемията заради коронавируса? В Славия имате ли проблеми с финансите?

- Тежко, много тежко. Навсякъде е много тежко. Трябва да разберем, че този грип е сред нас, и че с изолации не могат да се решат нещата. Хората трябва да се срещат, да бъдат навън. Явно трябва да мине през всички нас този коронавирус. Иначе трябва да затворим държавата и да се крием в дупките като лалугери.



Още по темата: общо новини по темата: 14906
09.04.2024 »
09.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
предишна страница [ 1/2485 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кой тоя ВЕНЦИ СТЕФАНОВ..А ДА ОТ СИК..БЕНЗИНДЖИЯТА..ОТ КЪДЕ НАПРАВИ ПЪРВИЯ МИЛИОН..ВЪПРОС ОТ ФИЛАНКИШИЯТА
0
 
 
На шкемби ше му трябва бая голяма дупка, да скрие големия камък.
-1
 
 
А границите,летищата, ГКПП Да се затварят под контрол!
0
 
 
Торбата с лайна и *меки мъди* да не дава акъл!Гаден червен боклук!
-1
 
 
Щото не се крие ,затва го гледал по телевизора ,да иде сред хората
0
 
 
ТОВА СА ПРИКАЗКИ НА ХОРА БЕЗ МОРАЛ - ПОДВЕЖДАТ НАРОДА И СТАВАТ МАСОВИ ЗАРАЗЯВАНИЯ - СЛЕД ТОВА СЕ ПИТАМЕ ЗАЩО СЕ КРИЯТ И НЕ КАЗВАТ ЧЕ СА БОЛНИ -;ЗА ДА НЯМА ИЗОЛАЦИИ- ЧЕ СЕ ЗАРАЗЯТ МАСОВО ХОРАТА НА НИКОИ НЕ МУ ПУКА
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Лоша инфраструктура във Варна
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (416) 14%
Добре, но можеше и по-добре (390) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1600) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: