Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стилни през зимата – можем да го постигнем сега с тези простички правила
Автор: Екип Varna24.bg 13:51 / 01.02.2021Коментари (0)1109
©
Варна и нейният вятър. Всеки идвал във Варна през зимата знае за тази тежка метеорологично-географска колаборация, а за тези, които живеят тук, приспособяването към тези условия граничи с невъзможност. Но как въпреки всичко да бъдем стилни и елегантни дори при тези минусови температури? Днес ви преставяме някои съвети, с които да подобрите външния си вид.

Използвайте така наречения "swap" трик, за да излезете от зоната си на комфорт

Не съществува промяна, за която да не е нужно да излезете от зоната си на комфорт. Но това не бива да ви ужасява. Какво представлява така наречения "swap“ трик? Това е начин да въведете нещо ново в гардероба си - нова модерна дреха, нов цвят, който сте смятали, че никога няма да можете да облечете, или елемент от облеклото, който никога не сте обмисляли. И всичко това трябва да се случи постепенно.

Ето как работи. Помислете за това като за изпробване на люти сосове. Не бихте преминали от леко лют направо към супер лют сос от чушки. Можете да опитате нещо малко по-горещо от предишното и да си проправите път нагоре. Същото е, когато опитвате нещо ново със своя стил. Вероятно не искате да прескачате от черно палто на дънково яке. Следващата стъпка вероятно ще бъде кафяво палто. Така ще промените вашия стил, но и ще заложите на качествени мъжки якета или палта, които да ви пасват перфектно.

Купете най-висококачестения продукт, за който имате достатъчно заделен бюджет

Това ни води автоматично до въпроса: "Колко трябва да похарчим за дрехи?“ Отговорът е много простичък: купувайте най-висококачествения продукт, който отговаря на вашия бюджет. Ако годишната ви заплата е 6-цифрено число, тогава чифт дънки от 300 лева може да не е голяма работа и да не засегне по никакъв начин вашия джоб. Но ако това не е така, със сигурност можете да откриете нещо, което да се вписва идеално в заделените от вас средства. Каталогът от мъжки дънки и панталони не предлага чак такова голямо разнообразие от цветове и дължини, както се случва при дамските модели, но въпреки всичко всеки заслужава да се чувство комфортно в дрехите си. Затова е важно освен вниманието върху цената, да се съсредоточите и върху правилния за вас размер. А дънките не излизат от мода и правилният модел може да бъде съчетан с почти всякакво облекло.

За да разберете колко е важно качеството, прочетете следващите редове

Защо някои мъжки тениски и блузи с дълъг ръкав струват 100 лева, а други - 700? Наистина ли тениската за 700 лева е 7 пъти по-добра? По-качествени ли са по-скъпите дрехи? Без съмнение тези въпроси са ви минали през ума. И отговорът е... Зависи.

Трудно е да бъде произведено нещо безпрецедентно добро на супер ниска цена. Независимо дали това е тениска, лаптоп или вечеря вкъщи. Когато имате ограничен бюджет за работа, трябва да има някои компромиси. Съществува предположение, че тъй като по-висококачествените или дизайнерски дрехи са скъпи, компаниите ще ви изгубят като клиент. Понякога ще четете коментари в блогове и форуми, които заявяват, че просто "плащате маркетинговите разходи“. Но това не е така. По-добрите материали, по-добрата конструкция и по-добрият дизайн струват повече, така че финалната цена също е по-висока.

Перфектен пример: мъжка тениска струва 10 лева, но платът, от който е произведена, е микс от памук и полиакрил. След 2 пранета размерът на тениската става двойно по-голям и вече не може да бъде използвана като част от вашето облекло навън. Друга тениска, която струва 50 лева, е произведена от 100% памук и дори след 2 години редовно пране в пералнята, няма никаква промяна нито в размера, нито в цвета ѝ. Точно заради това си заслужава да дадете 5 пъти повече, но качеството няма да ви изневери.

Студът не бива да бъде водещата точка в определянето на вашето облекло през зимата. Можете да бъдете хем стилно облечени, хем комфортно предвид метеорологичните условия. Затова се доверете на експертите и подобрете външния си вид с тези лесни за изпълнение съвети. Сезонът едва сега започва и е време да покажете новата си визия през 2021-а година!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Катастрофи в България
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: