Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Столичните структури на БСП одобриха Ваня Григорова за кандидат-кмет
Автор: Екип Varna24.bg 15:54 / 21.08.2023Коментари (0)708
©
Пълна подкрепа за явяване на БСП на местните избори в София с широка коалиция и за Ваня Григорова за кмет на столицата. Това е резултатът от проведените конференции на всичките 24 районни организации на социалистите в София, информираха от пресцентъра на БСП.

Този процес по издигане на кандидати за кметове от районите и обсъждане и избиране на начина на явяване на партията на местните избори на 29-ти октомври продължи малко повече от два месеца. Той ще завърши на 2-ри септември, когато ще се състои Градската конференция. 

"Районните организации в София подходиха с необходимата отговорност към задачата и това ми дава надежда за работата ни в предстоящите месеци, както и за резултата от изборите в края на октомври, коментира председателят на БСП - София Иван Таков. - Нашето явяване на местния вот с широка местна коалиция е единственият начин да спрем "Сглобката" в София. Обединението на силите е верният път към успеха. Широка местна коалиция с кандидат за кмет Ваня Григорова ни дава възможност не просто да се изправим достойно срещу нашите опоненти, но и много ясно да покажем разликата между нас и тях".

На свое заседание още през юни членовете на Градския съвет на БСП - София приеха принципна позиция за явяване на предстоящите местни избори на 29-ти октомври в столицата във формат широка местна коалиция. Ръководният партиен орган постави задача на председателя Иван Таков да проведе срещи с лидери на партии и коалиции за формиране на местна коалиция.

"Повече от два месеца водя преговори с наши потенциални партньори за явяване на местните избори, заяви Иван Таков. - Вече с почти всички имаме принципни договорки и съвсем скоро ще можем официално да обявим сформирането на местната коалиция". 

Иван Таков не скри задоволството си от колективния разум, който демонстрираха членовете на БСП в София по време на техните районни конференции. "Присъствах на почти всички от тях. Усетих у хората приповдигнато настроение, мотивация и готовност за битка, коментира той. - Това много ме обнадеждава. Вярвам, че с наближаването на кампанията и увеличаването на динамиката в работата, желанието на всички да се включат в нашата кауза ще се утрои".



Още по темата: общо новини по темата: 633
05.04.2024 »
11.03.2024 »
27.02.2024 »
23.02.2024 »
16.01.2024 »
15.12.2023 »
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: