Страховит бой с брадви, млад мъж е тежко ранен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:18 / 11.05.2023
413
Бой с брадви заради междусъседски спор в Самоков. Млад мъж е тежко ранен след инцидента, а извършителят е освободен след седем часа в ареста. Какво е състоявието му и какви са причините за масовото сбиване? 

На 6 май рано сутринта мъж на 27 години е нападнат с брадва вследствие на спречкване със съседи. Мъжът в момента е в стабилно състояние в самоковската болница.

Друг човек също е бил нападнат.

"Към 4:00 часа дойде един голям мъж с брадва и попита кого да наръга. Казах му да не се занимава с никого. Той обаче си хвърли колата в дупка и ме извика да му помогна да я извади. Видях, че посяга към мен, дръпнах се и го ударих. Той си взе ножа и побягна. След това е станал инцидента“, разказа Иван пред bTV.

"Сутринта към 6:20 часа ме събудиха и ми казаха, че са закарали сина ми в Бърза помощ. Когато отидох там, той беше в безпомощно състояние, течеше много кръв и се чакаше екип, който да го оперира“, коментира Даниела Аршинкова и запита разследващия прокурор как това може да бъде разглеждано като опит за самоубийство, а след 7 часа виновният да бъде освободен.

Продължават разпитите и разследването по случая.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).