Странен инцидент! Кола пропадна в дупка на централен булевард в голям български град

Автор: Силвия Станева
Коментари (4)
12:22 / 07.04.2019
1789
Възмутен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да ни разкаже за неприятен ицидент, който е забелязал в събота вечер. Инцидентът провокира много въпроси, но нека да му дадем думата:

Здравейте!

Изпращам ви едно изображение, което се надявам да достигне до "ВиК Пловдив" и ръководителите на Община Пловдив - кадърът е красноречив! Това е кръстовището на бул. "Васил Априлов" и бул. "6-ти септември", посока Централна гара - последните 20 години това място се разкопава 2-3 пъти годишно!!!

Как е възможно всеки път авариите да се "поправят" с подръчни материали?! Резултатът е налице - отново прахосана питейна вода и материални щети за водач, който очевидно е пропаднал в необезопасен кратер!

Къде са предпазните знаци и маркировки от "ВиК Пловдив"??? Къде са контролните органи на Общината?!?!? Този инцидент може да се случи на всеки един от нас! Събота вечер в Европейската столица на културата...

Екипът на редакцията ни ще потърси отговори на всички тези въпроси и ще очакваме позицията на ВиК Пловдив, а дотогава- шофирайте с повишено внимание.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).