Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Страшни кошмари и демони мъчели убиеца на красивата Десислава
Автор: Георги Василев 10:21 / 18.12.2019Коментари (0)1993
© Фейсбук
Десислава Стоянова
Днес продължава делото срещу Светослав Каменов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той е обвинен за това, че на 29 ноември 2018 г. в землището на Сопот умишлено е умъртвил 40-годишната Десислава Стоянова, като убийството е извършено с особена жестокост – престъпление по чл. 116 ал. 1 т. 6 пр. 3 във връзка с чл. 115 от Наказателния кодекс. 

"Изключително много съжалявам за случилото се, не съм искал да го направя, ще дам обяснения. след като изслушаме свидетелите", каза Каменов в началото на днешното съдебно заседание.

Сестра му - Милена Каменова обясни следното:

"Нормални отношения имахме с брат ми. Може би роля изигра разликата в годините, той като порасна и се отдалечихме. Живеехме заедно, докато аз бях на 18 - в апартамент в Сопот в квартал "Сарая". Тази постройка на по-късен етап баща ми я преустрои в жилищна сграда - беше стопанска преди това. Това е мястото, където е извършено убийството.

Разбрахме за случая след ареста на брат ми - след като той се свърза с полицията... Преди това около седмица не можехме да се свържем с него. Той поддържаше връзка с Вера Костова, която също е свидетел по делото. Тогава брат ми се обади на майка ми, каза, че е арестуван. После научавахме от медиите всичко.

Брат ми е бил в Ирак, в мисията, в която се случи ужасяващия инцидент с жертви в българската база в Кербала. Видял е всичко там. Там е имал много похвали, но не знам точно какви. След мисиите се промени - стана по-изнервен, по-сприхав. С баща ми ходиха в МБАЛ "Сопот" на консултация с психиатър - 2015-2016 година. Изписали му антидепресанти за контролиране на тези изблици. Много зле му се отрази уволнението от армията - започна да употребява доста алкохол, стана сприхав... Затова ходиха на лекар. Първата мисия е 2003 г. - 2005 г. Беше освободен от армията, тъй като направи катастрофа пиян".

А ето какво обясни въпросната Вера Костова: "Познавам го, имахме връзка няколко години - около 2015 година. Живели сме заедно и в Сопот, и в София. В Сопот - в къщата на престъплението. Преди имаше съпруга - Надя Каменова и две деца. Запознахме се чрез сайт. Не съм чувала за Десислава Стоянова. Разделихме се, защото смятах, че има проблеми с алкохола. Оказа се, че той страда от това, че е уволнен от армията.

Не можеше да спи. Постоянно говореше на сън. Понякога посягаше да се отбранява, докато спи. Аз имам шест мозъчни операции и някои неща ми се губят. Имахме една случка с телевизори - аз бях на работа, а той дал телевизорите на заложна къща - каза че бившият ми мъж може да ни гледа през камерите на телевизорите. Дали са му над 1000 лева за тях.




Още по темата: общо новини по темата: 15
05.02.2020 »
11.10.2019 »
04.01.2019 »
19.12.2018 »
13.12.2018 »
13.12.2018 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: