Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Страшни предсказания за смърт в ъндърграунда
Автор: Екип Varna24.bg 14:13 / 30.12.2019Коментари (1)2234
©
Не особено щастлива съдба чака през настъпващата 2020 година избягали от правосъдието знакови фигури от ъндърграунда. Това показват хорарни карти, изработени от топнумероложката Йорданка Игнатова, която е известна с изключително точните си прогнози. Тя прави анализите си на базата на сложни изчисления според рождената дата на конкретен човек и разположението на небесните тела, които оказват влияние върху съдбата през целия му живот.

Според позицията на звездите най-драматични събития ще се струпат върху главата на сочения от криминалисти като "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо.

"Евелин Банев ще се опита да дойде в България нелегално. Него съдбата ще го накаже", сочи анализът на нумероложката. Данните й показвали, че около Банев витае смърт. Разглеждайки небесните тела и влиянието им върху съдбата на търсения наркобос от международен мащаб, Игнатова вижда стрелба, взрив или отрова. Евелин Банев-Брендо бе окончателно осъден за пране на пари на 6 години затвор от Върховния касационен съд (ВКС) през април 2018 г.

Малко след това се разбра, че той е потънал вдън земя. Окончателната присъда на Брендо дойде след съдебен процес, продължил 12 години. По време на делото прокуратурата твърдеше, че участниците в групата са изпрали над 21 млн. лв. от наркотици. В процеса Евелин Банев бе подсъдим заедно с бившата си съпруга Моника Добринова, доведения си брат Симо Карайчев и съпругата на убития през 2005 г. Константин Дишлиев - Десислава, сестра на Добринова. Според окончателното съдебно решение Банев трябва да лежи 6 години, Карайчев - 3 години, а двете жени са оправдани.

Това не е единствената присъда на Банев. Срещу него имаше дела за наркотрафик в Италия и Румъния. В Италия той беше осъден окончателно на 20 години затвор. Присъдата в Румъния също е окончателна - 10,5 години. В момента осъденият Евелин Банев се издирва чрез Интерпол.

Международната полиция е по петите и на бившите командоси Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, без да имат роднинска връзка помежду си. Двамата дупнишки мафиоти изчезнаха през юни 2012 г., за да не лежат в затвора по 4,5 години, след като бяха признати за виновни за организиране, ръководене и участие в група за принуда, изнудвания, извличане на облаги чрез внушаване на страх. Двамата обаче напуснаха ареста преди окончателното произнасяне на съда по делото им. Срещу гаранции от по 50 хиляди лева Галеви бяха пуснати от затвора, за да се кандидатират за депутати на парламентарните избори през 2011 г.

Когато месеци по-късно се оказа, че трябва да бъдат заключени в зандана, от двамата вече нямаше следа в България. Сега, седем години по-късно, местонахождението на бившите служители на Специализирания отряд за борба с тероризма на МВР все още тъне в мистерия. Периодично около Галеви се появяват публикации в медиите, които посочват като техен нелегален адрес различни точки по света. В повечето случаи се твърди, че търсените мафиоти са се установили в едни от най-екзотичните кътчета на планетата - Мадагаскар, Малайзия, Дубай, Карибите и т.н.

Въпреки всички тези информации към момента няма официална информация къде точно се подвизават Галеви. Факт е, че ако стъпят на българска територия преди 2022 г., те ще бъдат прибрани в затвора, за да излежат присъдите си. След изтичането на тези две години Братя Галеви ще бъдат недосегаеми за правосъдието, тъй като ще е изтекла давността по техните наказания и те ще бъдат напълно свободни да ходят и живеят където си искат.

В изготвените от нумероложката Йорданка Игнатова анализи няма компоненти, които да показват, че в живота на Пламен Галев и Ангел Христов ще им се случи да се окажат зад решетките.

"За Братя Галеви ви гарантирам, че няма да бъдат намерени. Живи и здрави живеят в чужбина. Мога да кажа, че те нямат компоненти за престой в затвор и затова успешно ще се измъкват", обяснява Йорданка Игнатова пред "България Днес".

Нумероложката прави и изключително интересна прогноза за съдбата на международната аферистка с българско гражданство Ружа Игнатова. Създателката на финансовата пирамида One coin, която според американското разследване е завлякла над 4 млрд. долара от наивни вложители, се издирва от Интерпол, за да бъде съдена в САЩ. Ружа обаче успява да се измъкне, докато брат й Константин бе арестуван в Лос Анджелис в началото на годината по обвинение за грандиозната финансова афера и пране на пари, пише "България Днес". Той чака делото срещу него да бъде разгледано в Ню Йорк, като междувременно се яви като свидетел в процеса срещу друг участник в схемата - американския адвокат Марк Скот. Константин се съгласи да сътрудничи на прокуратурата, а показанията му се очакват с огромен интерес.

Предположенията са, че той ще огласи имената на български мафиоти, свързани с колосалната измама за милиарди долари. Въпреки обещанието на Константин, че няма да се покрие и ще съдейства на разследването, съдът в Ню Йорк отказа да го пусне на свобода срещу предложената от самия него колосална гаранция от 20 млн. долара. Така, докато братът на фараонката чака американските магистрати да решат съдбата му, неговата сестра Ружа се крие от властите. Според информации в медиите търсената от Интерпол аферистка минала в нелегалност, като за целта сменила своята самоличност. Твърди се, че Ружа се появявала в различни точки по света - Дубай, Германия, Гърция, Индия и т.н. Официалните данни са, че за последно тя е пътувала от София за Атина седмици преди да изчезне.

"Ружа Игнатова ще бъде рано или късно открита", казва Йорданка Игнатова. Въз основа на изчисленията, направени на база рождената дата на издирваната фаронка, нумероложката прогнозира, че Ружа ще бъде съдена. Разположението на звездите не дава информация кога във времето ще се случи това.

"Ружа Игнатова ще бъде съдена, защото с новата си самоличност ще се провали с някакви измами. Ружа Игнатова е мошеник и няма да престане с престъпленията си. То е като зависимост и ще се издъни рано или късно", обяснява нумероложката Игнатова. 

Малката Бирма ще падне в капана

Рано или късно ще бъде задържан издирваният Георги Станоев - Малката Бирма, който е разследван заедно с баща си и брат си за организиране на четири нелегални фабрики за цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен. Това показва хорарната карта, изготвена за търсения Станоев-младши от Йорданка Игнатова.

По данни на криминалисти месечният оборот от престъпното производство е бил около 10 млн. лв. За издирвания 28-годишен Георги Станоев се появиха информации, че е задържан в Дубай през септември. Те така и не бяха потвърдени официално и към момента не е известно къде се подвизава търсеният българин, който у нас е известен най-вече с любовните си авантюри с чалгарки. След изчезването на Малката Бирма плъзнаха и слухове, че той нелегално и маскиран идвал в България.

За Георги Станоев нумероложката казва, че не е у нас, а категорично е в чужбина. Според съдбовната предразположеност на звездите Малката Бирма ще бъде открит и ще понесе наказание. 

Затвор чака двойния убиец от "Соло"

Следите на още един опасен престъпник ще бъдат открити, посочва Йорданка Игнатова въз основа на изчисления, базирани на рождената дата на двойния убиец Илиян Тодоров. "Илиян Тодоров ще бъде намерен", казва нумероложката.

Осъденият доживот духна от страната, за да не лежи в затвора за смъртта на хокеиста Кирил Въжаров и Васил Александров. Двамата бяха намушкани с нож след спречкване пред дискотека "Соло" в София на 18 април 2009 г.

Няколко дни след кръвопролитието заподозреният Илиян Тодоров е задържан с напълно променен външен вид. В края на 2011 г. той е оправдан от градския съд и пуснат от ареста. Тодоров изчезва, а впоследствие апелативният съд му дава затвор доживот. Присъдата е потвърдена и от върховните магистрати, но наказанието остава само на книга, тъй като подсъдимият е в неизвестност и е обявен за международно издирване, от което няма резултат вече осем години. Въпреки безуспешното издирване до момента на Илиян Тодоров според прогнозата на нумероложката той ще бъде открит. Йорданка Игнатова допълва, че има и други престъпници, които се укриват от правосъдието в различни страни по света.

"Някои са в Австралия, други са в арабските емирства и не на последно място има и такъв, който е в Турция в момента", показват изчисленията на нумероложката. 

Законите стават по-строги

"Престъпността винаги е съществувала и ще съществува още дълго време в България, но разкриваемостта се увеличава, както и законите ще станат по-строги, особено през 2020 година по отношение запазване на личната собственост", прогнозира Йорданка Игнатова. По думите й има тенденция към увеличение на пътно-транспортните произшествия и именно това тя определя като слабо звено в борбата с нарушителите на закона, от което страдат хората.

"През 2020 година ще имаме и ретрограден Марс. От 9 септември до 14 ноември в зодиакалния знак Овен, който по принцип управлява отново ще е необходимо да се преразгледат законите за движение по пътищата, защото е възможно отново да се отчете повишение на катастрофите, а от там и преразглеждане на глобите, наказанията и таксите при пътуване по пътищата", обяснява нумероложката. Тя подчертава, че е необходимо да има особено внимание при шофиране, както и контрол при внасянето на МПС втора употреба.

Според разположението на небесните тела Йорданка Игнатова прогнозира, че през 2020 година можем да очакваме много интересни и скандални разкрития, свързани с финансови злоупотреби.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Планети, рождени дати, черво от бобър, крило от прилеп и какво ли още не..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: