Студено, максималните температури ще са между минус 8° и минус 3°

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:06 / 07.01.2015
558
Днес времето ще е студено. Вятърът в по-голямата част от страната вече ще е слаб, само в най-източните райони все още умерен до силен - от север, с тенденция на отслабване към края на деня.

Облачността ще е променлива, над Централна и Източна България по-често значителна. Само на отделни места ще превали слаб сняг. Максималните температури ще са между минус 8° и минус 3°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и през деня ще продължи да се повишава.

И над планините ще има променлива облачност, по-често значителна. На места също ще превали слаб сняг. Вятърът по билата ще е умерен и силен - от север, към края на деня ще отслабне. Продължава да застудява. Температурата в следобедните часове на 1200 метра ще бъде около минус 12°, на 2000 метра - около минус 15°.

По Черноморието ще продължи да духа умерен и силен северен вятър. Ще е с променлива облачност, почти без валежи. Максимални температури от минус 7°-8° по северното, до към минус 3°-4° по южното крайбрежие. Вълнението ще е 3-4 бала. Температурата на водата е около 5°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тези служители са с по-високи пенсии от други, ето причината
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката...
Над 46 000 зрелостници се очаква да се явят днес на матура
Редица университети затварят врати в знак на протест
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).