Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкрепа
Автор: Екип Varna24.bg 09:19 / 27.04.2024Коментари (0)1272
©
Студентката Виктория Петрова разработил математически модел и симулация за предотвратяване на наводнения, които приложих върху региона около гр. Пловдив. Сега тя обаче има нужда от нашата подкрепа, защото е приета да учи в Кеймбридж - нейна мчета.

Здравейте, преди месец бях приета в магистърска програма на университета Кеймбридж и ще бъда много благодарна, ако можете да споделите този пост, за да достигне до максимално много хора!

Мечтата ми е да продължа образованието си с магистратура в един от най-добрите университети в света, Кеймбирдж, в специалността по Мениджмънт, където ще мога да доразвия както техническите, така и лидерските си умения. Голямата ми цел е да използвам технологията за доброто на хората. След като завърша, искам да се върна в България и да помагам държавата ни да става едно все по-хубаво място за нас. Можете да откриете всичката информация за мен и кампанията и да ме подкрепите с дарение тук:

https://podkrepi.bg/…/campaigns/cambridge-leader-it-victoria

• През май месец завършвам бакалавърската си степен по Компютърни науки и изкуствен интелект в Minerva Unviersity в Сан Франциско, САЩ, с отличен успех 3.92 от максимални 4.00.

• Завърших средното си образование в Американския колеж в София с отличен успех.

• Миналата година бях стажант в продължение на 6 месеца като софтуерен инженер в офиса на Uber в София. Там работих по успешен проект, свързан с FinTech.

• Занимавам се и с разработване на мобилни приложения. Първото ми приложение, Posture Pal, има над 300 000 потребители. То използва сензорите за движение във вашите слушалки, за да следи наклона на врата и раменете ви, като по този начин помага да подобрите стойката си и да избегнете гръбначна болка и изкривявания.

• Разработих математически модел и симулация за предотвратяване на наводнения, които приложих върху региона около гр. Пловдив и представих на професор Екатерина Бъчварова в Института за изследване на климата, атмосферата и водите при БАН.

• В университет Минерва бях project manager на малък екип, с който създадохме нов курс за въведение в програмирането (алгоритмично мислене и въведение в Python). Курсът се преподава на всички първокурсници.

• Благодарение на обменните програми в университета съм живяла и учила в шест различни държави, където развих умения да се адаптирам в разнообразна среда, да общувам с хора от различни националности и да разбирам техните проблеми.

С помощта на семейството ми мога да покрия всички разходи освен самата такса за магистратурата. Ако можете да споделите кампанията, бих била изключително признателна! В допълнение кандидатствам и за странични стипендии и стажове, за да събера поне част от средствата", допулва своя зов за подкрепа Виктория.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: