Съдът пусна циганката, нападнала полицай с дървен прът под домашен арест! Мъжът й Атанас остава в ареста

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (12)
06:58 / 22.09.2017
1886
Районният съд в Айтос пусна 40-годишната Албена, която нападна полицай с дървен прът, под домашен арест, предаде репортер на Burgas24.bg. Мъжът й Атанас остава зад решетките, заради богатото си криминално досие. 

Пред магистратите тази вечер ромското семейство сътвори театър на абсурдите, изреждайки сума ти заболявания, само и само да бъдат пуснати на свобода.

Припомняме, че тази сутрин Burgas24.bg пръв съобщи за зверското нападение, позовавайки се на информация от лидера на ОЗБГ Стефан Петров. Първоначално тази информация бе отречена от ОД на МВР-Бургас, но истината в крайна сметка излезе наяве.

Burgas24.bg пита: А какво щеше да стане ако не бяхме съобщили за инцидента? Щяха ли Албена и Атанас да понесат отговорност за действията си или случаят щеше да бъде потулен? Щеше ли Тошко Тодоров, който в момента лежи в Неврохирургията на УМБАЛ-Бургас, само заради това, че е изпълнявал служебните си задължения, да получи справедливост?

Виж коментарите (12)

Още по темата (1):
22.09.2017 Ето ги циганите, пребили айтоски полицай с дървени греди
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).