Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съпругата на Валентин Терзиев: Това е абсолютната истина!
Автор: Екип Varna24.bg 09:27 / 12.06.2021Коментари (12)2462
© Фейсбук
Съпругата на майор Валентин Терзиев, който загина при разбиването на Миг-29 в Черно море изригна мощно след огромната трагедия. Тя подкрепи колегата му от авиобаза "Граф Игнатево" Димитър Димитров, който изрази мнение, че политиците са отогворни за гибелта на пилота. 

"Не исках точно аз да политизирам случилото се, но това е абсолютната истина. Този човек, точно този заслужаваше друг край.

Кураж и на всички колеги на Терзо - не спирайте да летите, макар и на осигурените ви счупени самолети и осигуреното ви безумно малко и недостатъчно летателно време, защото "Това сте вие!" - безстрашните мъже на честта. До идването на новите "самолети на хартия" има още много дълго време. Как да ни служат всички във ВВС и с цената на какво? Да се замислят много хора в управлението, да се замислят и тези, които са се запътили натам - какви знания, умения и възможности имат, какво могат да дадат на обществото, а не да вземат от него и там ли им е мястото.

Този мъж беше герой и преди смъртта си. Герои са и всички служещи на мен и вас във ВВС (ще добавя и наземния състав, особено техническия). А сигурно има и много герои в други сфери, които са изправени пред подобни проблеми и нямат шанса да влезнат в историята, като Терзиев. Има доста какво да се желае от управлението на страната ни, а това е една наистина богата страна.

Призивът ми към всички българи е - бъдете разумни и не спирайте да изисквате - първо от себе си, после от останалите и най-вече от управляващите, всички ние в земния ни път служим един на друг. Този човек беше перфектен във всичко. Дори случилото се да е пилотска грешка (познавайки човека ми е трудно да го приема, въпреки малкото натрупани за стажа му летателни часове), тя е съпроводена или по-скоро предшествана от други предпоставки.

Загубата не е само моя, тя е и ваша, само болката при мен е повече и завинаги. Загубихме един от най-достойните българи, нека се замислим и променим всичко към по-добро, поне това му дължим", написа Димитрина Попова във Фейсбук.



Още по темата: общо новини по темата: 103
11.03.2024 »
24.11.2023 »
09.11.2022 »
08.11.2022 »
08.11.2022 »
08.06.2022 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Счупените самолети са мерак на такива,като кРадев. Той има сантименти. Как ще избере нови,пък било F16,като е свикнал само със съветска техника. Дори и в Щатите не е придобил умения самостоятелно да пилотира някакъв американски самолет. Летял е на F16,но в спарка, с друг пилот. Сам....йок. Това с Грипените беше за да не избере американски. Плюс това сам е казвал в интервю и е документирано,че като пилот е казал,че F16 е най подходящия за бг ВВС. И то старата модификация преди блок 70.
0
 
 
Разбирам мъката на семейството, но това и други изказвания ии мнения са популизъм. Знае се, че 90% от авиокатастрофи се дължат на човешка грешка. Хубаво ще е, докато не се намери кутията да няма говорения - никакви при това. Може някой сега да каже, че и зелени човечета са съборили самолета. Майор Терзиев да почива в мир....
0
 
 
За сега не може да се обвинява никой; нито самолета нито политици нито приятелски или вражески огън.
-1
 
 
И какво трябва да направят политиците? Да вземат n милярда лева от пенсиите на бабите и дядовците ви, за да обновят загубеното българско ВВС? Защо? Няма файда от тия самолети. Нямаме бюджета за да поддържаме изтребители. Махаите ги всичките и пренасочете парите към нещо от което реално има полза.
0
 
 
Аз пък предлагам приятелите и колегите по-смирено да тъгуват за загубата си, без обвинения и радикални обобщения. Да изчакат поне до узнаване на причината. Най-лесното е за всички беди да виниш политиците. Досега всичките подобни катастрофи от последните години са били поради пилотска грешка. И паданете на МИГ-а до Пловдив, особено пък падането на хеликтоптера, където пак провъзгласиха летеца за герой.
0
 
 
Дано не съм прав,но няма да е единствения майора.Ще падат и други.
-3
 
 
май се оказаха прави едни хора дето искаха да сменим бараките МиГ с Ф16 и то много по рано.А ние не-ще плащаме данък рассия/за безмислени ремонти/и ще чакаме да стане чудо -да дойдат не една а две три ескадрили ф16 а може и ф35 като едни други страни .
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: