Съпругата на мъжа, прекарал 11 часа заклещен в тръба: Неадекватен е, няма обяснение как е попаднал там

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:20 / 14.11.2022
955
Спасиха мъж, заклещен цяла нощ в тръба за отводняване. Мъжът е пропаднал в нея в тъмното. Инцидентът е станал близо до стадиона на квартал "Коматево“. Мъжът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство, като през цялото време е стоял с вдигнати нагоре ръце. Жители на квартала казват,  че това не е първият случай на пропаднал човек в шахта. В района имало доста такива необезопасени съоръжения.

"Не е добре. Левият крак и лявата ръка не си ги движи. Премръзнал е, много му е студено. Неадекватен е и няма обяснение за случилото се. Викал е за помощ, жена с куче го е намерила на сутринта. Има виновни, дупката не е била обезопасена. Вината е в този, който извършва ремонтната дейност. Смятаме да си търсим правата", каза пред Нова тв Атанаска Маданска, съпруга на пострадалия мъж.

"Преди около 10 дни в подобна шахта, докато се разхождах, пропаднах самият аз. Нямаше как да видиш шахтата- висока трева, не беше обезопасена по какъвто и да било начин. След инцидента получих счупено ребро и пукнат бял дроб. Бях четири дни в болница и все още се възстановявам. След този инцидент обаче нищо не се случи. Шахтата продължава да е необезопасена. Смятам да подам жалба към общината", разказа в ефира на "Здравей, България" Костадин Георгиев, жител на квартала.

Живеещи в района заявиха, че сигнали за подобни огромни дупки и шахти до кмета на район "Южен" Костадин Язов.


Виж коментарите (2)

Още по темата (1):
14.11.2022 Вижте как вадят мъжа от тръбата в "Коматево"
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).