Съседи на агресивния мъж от "Люлин" с подписка за неговото изселване

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:51 / 27.05.2022
574
Напрежение и подписка за изселване на мъжа, който се барикадира в столичния квартал "Люлин". Живеещите в района споделят, че са започнали подписка за изселването на агресивния си съсед, която ще входират в общината. След първия път, когато беше задържан след дни наред опити да бъде изведен, той беше освободен. Но, прибирайки се вкъщи, мъжът отново започнал да тормози съседите си и да хвърля предмети от прозореца си.

Припомняме, че в началото на месеца полицаи изведоха и арестуваха мъжа, който се беше барикадирал в апартамента си. Той е с множество криминални регистрации. Опитите на органите на реда продължиха с дни преди той да бъде отведен в 9-то Районно полицейско управление.

Този път задържането му е отнело по-малко време и той отново е настанен в лечебно заведение. Живущите в блока настояват за постоянно решение. Те разказват, че съсед е бил нападнат с нож в понеделник малко преди поредното задържане на буйстващия мъж, и се страхуват за живота и здравето си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си: Не съм извърши...
Внимание! Започват вечерни акции по време на великденските празни...
Мая Манолова: С Ваня Григорова сме в равнопоставено партньорство
Парламентът уважи президентското вето върху по-бързите екооценкит...
Мирослав Попов: Не трябва да се подценяват могъщите, идеологическ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).