Съветник на президента лъсна с хитлеристки мустачки и поздрав!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (17)
16:09 / 09.06.2017
2109
Предаване по Нова тв показа снимки на Пламен Узунов (бивш служебен министър на МВР, сега съветник на президента Румен Радев) с типичните хитлеристки мустачки и вдигнал ръка за поздрав "Хайл, Хитлер". Фотосите са били изпратени на редакционната поща на предаването. На една от тях нацисткият поздрав е заменен от знака за хеви метъл. Няма никакви подробности кога и при какви обстоятелства се развива случката. Пламен Узунов обясни историята с тези снимки. 

"Снимките са от семейно тържество от посрещането на 2004 година. Стари са и са правени на маскараден купон във вила край Пловдив, на който всички ние с компанията ми бяхме облечени по различен начин. Фотосите не са публикувани във фейсбука ми, те са разпространени от човек, който е бил на увеселението."

Това коментира ексклузивно бившият вътрешен министър от служебното правителство, бивш шеф на пловдивската полиция и настоящ съветник на президента Пламен Узунов. Той добави, че няма от какво да се притеснява, снимките не символизират нищо и са посветени на забава, според която всички участници в тържеството са облечени като различни исторически личности. Узунов все още обмисля дали да съди разпространителя на снимките.


Източник: Блиц

Виж коментарите (17)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).