Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен, сигурно са били друсани с райски газ
Автор: Екип Varna24.bg 19:56 / 15.05.2024Коментари (10)1820
©
Другите, явно надрусани, са го подтикнали да кара бързо, казва изпълнителката, която е израснала с покойния 21-годишен младеж

"Кристиан не пие, нито се дрогира. Познавам го от дете. Компанията, с която е бил във фаталната нощ, обаче е била надрусана с райски газ. Именно заради това най-вероятно са го накарали да шофира с бясна скорост."

Това разкри певицата Сузанита по повод трагедията, която преди дни разтърси Пловдив. В малките часове на 13 май джип, управляван от Кристиан Екмекчия с повече от 150 км/ч, навлиза в разделителната ивица между двете платна на булевард и се блъска последователно в няколко големи дървета. В катастрофата на място живота си губи шофьорът, 21-годишният Кристиан, и неговата половинка Теодора. На задната седалка е друга двойка, която се спасява, но е с опасност за живота.

"Ще ми липсваш, приятелю. Горе ще пеем заедно отново", казва още певицата, която е израснала със загиналия в тежката катастрофа.

"Познавах го отлично. Семейството му го е възпитало. Никога не е имал проблеми. Е, обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен. В главата ми изникват хиляди въпроси - как се е стигнало дотам. Малко веселие в колата и мъка до живот", казва още Сузанита.

Заради поредната жертва на пътя вследствие на употребата на райски газ певицата апелира той да се забрани. Ако не стане, изпълнителката е готова да се вдигне на бунт. И да организира протести.

"Утре в колата може да е моето дете или пък вашето. Хора, които обичаме. Трябва да станем по-разумни", зове Сузанита и дава за пример какви трайни увреждания може да доведе използването на райски газ.

"Имам приятели, които тотално са глухи заради дишането му. Други пък им изтръпват крайниците. Трети имат паникатаки и тревожност. Опасно е много. Наистина", казва още Сузанита.

"В момента се работи по всички версии. Дали шофьорът, който загина, е употребил някаква субстанция, било тя райски газ, няма как да знаем на този етап. При положение че лицата са починали, експертизите ще станат доста по-бавно, отколкото ако се вземат проби от живи лица. Кога ще са готови резултатите от изследванията, не е ясно."

Това казаха пред "България Днес" от кабинета на окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева. Едно обаче е ясно и то е, че изследванията няма как да докажат наличието на райски газ в кръвта на Екмекчиян.



Още по темата: общо новини по темата: 12
28.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мале дано някой не получи инфаркт по време на с**с, че ще решат и него да забранят.
0
 
 
Това звучи като от брата на Семерджиев: яко настъпва ама бил разумен.И какво значение има дали бил употребил нещо!!!
+1
 
 
Накарали са го били.. сигурно пистолет са му били опряли или пък са се хвърлили върху крака му, който е бил на газта.. Всеки човек си има глава на раменете. Ако не можеш да съобразиш какви биха били последствията от такова действие, независимо как те подтикват "приятелите" - не трябва да си на пътя въобще! Ми по тази логика при всяка катастрофа можем да обвиняваме пътниците, а не шофьора! Утре ден някой прегазил човек ще обвинява друг, че го е "накарал". Пълни простотии...
+2
 
 
Да живее чалга поколението с техните наследници, райския им газ, дрогата им, алкохолът им, липсата на морал, липсата на чувство за отговорност и дисциплина, инфлуенсърските им прищявки, показността, консуматорските им идеали и най-вече празната, лишена от емоции и чувства глава!
+2
 
 
И това мангале с изкуствен тен плещи глупости. Райският газ има ефект в момента на дишане, като спрат да го вдишват за минута две се елиминира от белите дробове. Няма как той да е причина за огромната скорост, освен ако не са го вдишвали в колата по време на каране... По-скоро с тия приказки се цели замитане на следи от истинска дрога. Ей в съседната статия Д-р Герев съвсем компетентно е обяснил че вероятно се касае за алкохол или/и/ стимуланти. КАТ бърза,бърза да съобщи "Не са открити следи от алкохол" . Добре, а от ДРОГА ?? Има ли следи ?? П.с. употреба на райски газ постмортем няма как да се установи. Така че нещо ни баламосват...
+3
 
 
Може ли изобщо да говорим за морал в случая при положение, че райският газ е официално забранена субстанция, както и скорост над 50 км/ ч в градски условия дори и в ранните часове на деня/ нощта? Колкото и грубо да звучи, но жалко за унищожените дървета, на които се радвахме от години в квартала, в който сме израстнали и тези дървета са на повече от 40 години….
0
 
 
айде и ти да се издрискаш по темата, че нещо та бяха позабравили миндил с миндила
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Частично бедствено положение в Карловско
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лоша инфраструктура във Варна
Катастрофи в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: