Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Световна верига отвори първи хотел в София
Автор: Екип Varna24.bg 16:07 / 31.05.2022Коментари (0)728
©
Световната верига MGallery (част от френската група Accor) отвори първия си хотел в София и вече приема гости, съобщи за TravelNews.bg Гергана Гергова, генерален мениджър на комплекса. Новооткритият обект е Maison Sofia Mgallery hotel и се намира до кортовете на Малееви и срещу Болница "Токуда". Това е бившият хотел Maison, който е с нов бранд и предлага изцяло различен продукт, обясни Гергова. Започнат е цялостен ремонт, като първите три етажа вече са изцяло обновени и приемат гости според стандарите на веригата. В Пловдив от средата на месец май също отвори първият хотел от групата - "The Emporium Plovdiv – MGallery“.

Столичният Maison Sofia Mgallery се състои от 99 изключителни стаи и апартаменти. Много от тях имат гледка към прекрасната градина, където гостите имат възможността да се потопят в същински оазис сред цветни ухания. Успокояващите звуци на фонтана допълват атмосферата на мир, спокойствие и почивка, далече от шума на големия град.

"Хотелите MGallery създават уникална колекция, която гарантира незабравими моменти и преживявания по време на всеки престой, във всеки от тях. Със своя уютен интериор, спокойна среда и вълшебна атмосфера, Maison Sofia MGallery носи усещане за домашен уют. Хипнотизиращата градина с успокояващ фонтан позволяват същинско потапяне в автентичен оазис и бягство от градската суматоха. Сигурен съм, че това ще осигури незабравими и изискани спомени от престоя в нашия хотел", отбеляза Йоанис Даскалантонакис, собственик на хотел Maison Sofia MGallery. Той притежава още хотел "Балкан“ в София.

Maison Sofia MGallery разполага с най-високо ниво на обслужване и авангардни технически решения за своите бизнес гости. В него има две модерни заседателни зали с площ от 100 кв. м и 43 кв. м. Всяка от тях е оборудвана с най-новите технологични решения за бизнес събития, модерно аудиовизуално оборудване и безплатен Wi-Fi.

За любителите на вкусната храна, която създава незабравими кулинарни спомени, ресторантът на хотела предлага комбинация от автентична местна и средиземноморска кухня, съчетана с богата селекция от български вина. Интериорът е елегантен и изпълнен с естествена светлина. Капацитетът му е за 80 гости и предлага както а-ла-карт обслужване, така и възможности за провеждане на всякакъв вид корпоративни и социални събития. Това превръща Maison Sofia MGallery в идеалното място за среща с приятели или бизнес партньори.

Брандът MGallery Hotel Collection внимателно подбира и управлява уникални имоти по целия свят, създавайки легендарна колекция от бутикови хотели със собствена уникална атмосфера, в които се изживяват и споделят завладяващи истории. Със своите повече от 100 обекта, всеки MGallery разказва история, вдъхновена от собственото си забележително минало или дестинацията, която нарича свой дом. С индивидуален дизайн, разнообразие от вкусове и условия за поддържане на добро физическо здраве и благосъстояние на духа, хотелите MGallery са местата, в които гостите могат да се насладят на истинско изискано пътуване.

Добре познатите хотели от колекцията MGallery включват Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham в Англия, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам.

MGallery Hotel Collection е част от френската група Accor, която е водеща в света за хотелиерство, състояща се от повече от 5300 обекта и 10 000 ресторанти и барове в 110 страни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: