Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Свръхоргазъм убил 39-годишния бизнесмен от Бургас
Автор: Екип Varna24.bg 10:56 / 03.09.2020Коментари (12)3122
© Флагман
39-годишният Петър М. от Бургас, който беше открит в спалнята си мъртъв със завързани ръце и крака с кожени каишки и сред куп аксесоари за разкрепостен секс, задушен с пластмасово топче в гърлото, привързано с примка за врата, не е бил в компания с друг човек. Смъртта е настъпила вследствие на практикуването на особено опасна сексуална техника, известна като "еротична асфиксия" (задушаване), водеща до крайна възбуда и еуфория.

Практикуващите я твърдят, че оргазмът, до който се достига при ограничаване на притока на въздух към белия дроб, не можел да се сравни с никакво друго сексуално удоволствие. Особено предизвикателна за сексуалните маниаци е автоеротичната асфиксия, която се експериментира основно от мъже. Много често тази практика води до самоубийство, защото не може да се контролира колко точно е минимумът от въздух, който трябва да се подава през гърлото и носа, за да не се намалява удоволствието.

По случая с Петър М. – преуспяващ бизнесмен, със собствен сервиз за полагане на затъмняващо фолио на автомобилни стъкла, известен като един от най-добрите майстори в региона, е образувано в късния следобед вчера досъдебно производство. До този момент не са събрани данни за извършено убийство.

Криминалистите са анализирали стотици кадри след огледа в спалнята с трупа, заварен в необичайно състояние. Взети са проби за експертиза на биологично присъствие от друг човек. "Засега се спираме на основната версия за причиняване на смърт по непредпазливост. Това е своеобразно самоубийство при практикуване на една от разновидностите на секса – фетишизма – еротично самозадушаване", каза източник от разследването за "Флагман". Аутопсията също доказва, че липсват данни за насилие от друг човек. Не може да се посочи точният час на настъпването на смъртта.

Майката на Петър – 69-годишната Таня М. се е натъкнала на трупа му в 08:45 часа вчера. Тя отворила вратата на спалнята му, след като той не се появил на закуска малко след 07 часа, за да отиде на работа. Жената и синът й живеели в наследствен апартамент от 120 кв.м в известния жилищен блок "Народен юмрук". Тя свидетелства, че вечерта двамата са си легнали – всеки в своята стая, малко след 22,00 часа. Входната врата е била заключена отвътре. Петър не е казвал, че очаква гости. Сутринта вратата си стояла заключена отвътре.

Пералнята през нощта е работела и майката не е чула необичайни звуци. Нещо повече – проверка на телефонните разговори и съобщения в мобилното устройство на Петър показва, че той не е контактувал с никого същата вечер, за да се наложи да бъде разпитван някого като потенциален гост. Приятели от близкото му обкръжение казват, че той не е човек с хомосексуални наклонности, напротив – падал си по жени, споделял е, че няма нищо против да експериментира в леглото. 

Топчето, с което се е задушил, е било на верижка към кожена каишка на врата, която също е била пристегната – както кожените каишки на глезените и китките му. Това не било неизпълнима техника за любители на екстремни усещания, особено когато става въпрос за еротична асфиксия. По подобен начин – свършвайки, докато умира, намери смъртта си съпругът Николай Димов на печално известната Мисис България Анита Мейзер, с тази разлика, че тя е била свидетел, докато той сам е пристягал свинската опашка на врата си.

Мейзер се е намесила едва когато е разбрала, че мощната му ерекция, водеща към продължителен оргазъм, вече е предизвикала сериозен мозъчен кислороден глад и той умира. Било е твърде късно и невъзможно да среже свинските опашки с ножица. Така е станала свидетел на мъчителната му за наблюдение смърт, той обаче е бил в безсъзнание и според повечето му "колеги" по практикуване на този вид секс – в нирвана.

Навлизането в асфиксия (задушаване) води неминуемо до смърт при самозавързани в домовете им и категорично не се препоръчва за практикуване без опитен партньор.

Такъв, за съжаление, се оказва случаят с Петър М., известен след приятелите и клиентите си като Петьо Фолиото - направил достатъчно пари с труда и таланта си, разполагащ с хубаво жилище и с възможности да има всякакви и колкото си поиска жени.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Фолиото се залепи за вечността!!!! ХАХАХА.... ХАХАХА..... ХАХАХА..... Баси БиДзесменъ майнЪ..... Кух и прост народ сме...... Дано го ЧУКАТ манафффитеее на свети Петьо
0
 
 
Със тези секс оргийй полудяват вече дотам ще се стигне като ти е малко да чукаш и бягаш. Лека му пръст!
+1
 
 
Понякога е по-добре да се замълчи за умрелите..Чак такива подробности, лични, не са нужни никому, вече не...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: