Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
TOLLPASS обявява своето партньорство с OMV/ROUTEX и представя TollPass Fuel Card
Автор: Екип Varna24.bg 09:33 / 22.08.2023Коментари (0)648
©
Лидерът в пътното таксуване и услуги за управление на автопарк "Интелигентни Трафик Системи“ разработи нова услуга за транспортния бизнес – карта за гориво TollPass Fuel Card, в партньорство с OMV/ROUTEX, със специални условия за България и Европа.

Освен тол таксуване с едно бордово устройство TollPass EUROBOX и управление на автопарка в цяла Европа и шест съседни на България държави, превозвачите получават и карта за гориво, която осигурява преференциални условия и дава възможност да зареждат лесно, сигурно и безкасово в над 20 000 бензиностанции в 31 държави, част от сдружението ROUTEX, което включва OMV, ARAL, bp, Circle K Europe, Eni, плюс веригите бензиностанции Avanti, Petrom, Diskont.

TollPass Fuel Card е подходяща за транспортни компании от всеки бранш, независимо от вида и броя на превозните средства – леки автомобили, камиони или автобуси. С нея може да се зарежда, както в рамките на една държава, така и при международни превози - безопасно и безкасово само с една карта за гориво в цяла Европа. Онлайн платформата TollPass.bg започна развитието си преди четири години с високотехнологично решение за плащане на пътни такси в България, след това направи възможно свободното пътуване в Европа с един договор и едно бордово устройство TollPass EUROBOX в съответствие с Европейската директива за тол таксуването и постоянно разширява обхвата на услугите си.

Сега платформата предлага цялостно решение за транспортния бизнес – от заплащане на всички видове пътни такси и онлайн управление на автопарка и товарните превози в реално време до застраховки "Гражданска отговорност“, а от този месец - зареждане с горива и допълнителни услуги в 31 държави. Всички тези и други улеснения за транспортния бизнес се ползват на една платформа - TollPass, което спестява време и разходи за администрирането им.

Всичко за тежкотоварния транспорт на една онлайн платформа – това е проектът, който "Интелигентни трафик системи“ осъществява от 2019 година в полза на бизнеса и който се разширява от август с още една нова услуга. Картата за гориво дава възможност за безкасово разплащане, зареждане на горива и ползване на допълнителни услуги в цяла Европа и в България с преференциални условия.

За тежкотоварните превози е особено важно в съвременната динамична икономическа ситуация да се оптимизират максимално управлението на автопарка и административно-счетоводните процеси. Именно това е предимството на картата за гориво TollPass Fuel Card.

Чрез нея собствениците на автопаркове и водачите заплащат за гориво, сервизно обслужване и пътна помощ в 31 държави. Покритието на картата е в цяла Европа с бензиностанции, разположени на основните транспортни коридори. Управлението на картите за гориво, лимитите и транзакциите става онлайн.

TollPass Fuel Card осигурява зареждане на гориво с гарантирано качество на преференциални цени, което е приоритет за всеки собственик на автопарк.

TollPass продължава да добавя нови услуги в улеснение на транспортния бизнес. Клиентите на TollPass скоро ще могат да заявят тол отчитане за Словакия, Чехия, Словения и Хърватска с бордовото устройство TollPass EUROBOX.

Интелигентни трафик системи АД

"Интелигентни трафик системи“ АД е българска компания, която оперира от 2019 г. и въведе електронните винетки и тол таксуване в България в партньорство с Агенция "Пътна инфраструктура“, утвърждавайки се като лидер в пътното таксуване и цялостните решения за управление на автопаркове и интелигентни трафик решения.

OMV България

OMV навлиза на българския пазар през 1998 г., като днес има 93 търговски обекта в цялата страна. OMV е многофункционален център за услуги. Основната дейност на компанията е търговията на дребно и едро с петролни продукти. Търговските обекти OMV имат собствена марка ресторанти и магазини – VIVA. Те предлагат широка гама от продукти за ежедневна употреба, както и прясно приготвени храни и напитки. До 2023 г. OMV е инвестирала в България над 400 милиона лева. В момента в обектите на OMV в страната работят около 1 400 души.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: