Талантливата Лидия Ганева ще представя България на Детската Евровизия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 12.06.2016
672
Лидия Ганева спечели правото да представи България на Детската Евровизия 2016. На 20 ноември в Малта ще се съберат представителите на всички участници в конкурса, съобщават от БНТ.

Журито и телевизионните зрители класираха на второ място Димитрина Германова от град Добрич. На 3-то място е Преслава Петрова от град Търговище. Група Бон- Бон остават четвърти, а на пета позиция се класира Симона Кръстева от София.

Наричат Лидия детето-чудо на Пловдив. Тя успя да спечели сърцата на журито с невероятните си изпълнения, особено като се вземе предвид, че е едва на 10 години. Лидия съчетава в себе си невероятни гласови качества и страхотна харизма.

На финала на конкурса "Децата на България са супер" Лидия изпя песента на Майкъл Джексън "Who's Loving You" и вечната "Рапсодия" на Роберта, с която грабна сърцата на зрителите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха, вижте ...
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...
Доц. Мангъров за новия "вирус на шамара" и защо така е известен
БНБ с важна информация
Апелативният прокурор на София подаде оставка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).