Татуировка издала готвача в Слънчев бряг, който опита да изнасили сервитьорка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
14:37 / 03.06.2019
3126
Несебърските полицаи заловиха много бързо изнасилвача в Слънчев бряг, разпознат по татуировка на едната ръка. За три часа криминалистите изгледали всички записи от камери на мястото на инцидента и стигнали до извършителя- Божидар И., който работел като готвач в един от отворените вече хотели на курорта – "Централ плаза“, съобщава "Труд". Инцидентът, който изправил на нокти полиция и прокуратура в Несебър, станал призори – около 05.20 ч. сутринта на 1 юни в същия хотел.

Божидар И. бил от Ямбол, криминално проявен, осъществил преди време брутален грабеж. В хотела той се уредил на престижната и добре платена сезонна работа. Вечерта преди случката обаче пил доста и започнал да задиря 25-годишно момиче – сервитьорка в ресторанта. Въпреки, че младата жена му отказвала, той започнал да нахалства и постепенно станал агресивен. Когато тя се опитала да се отърве от него, изтичвайки по коридора към стаята си, Божидар хукнал подире й. Докопал я за косата и започнал да я бута с всичка сила към стаята, като я удрял с юмруци в областта на главата, гърдите, корема, областта на бъбреците. Насилникът нанесъл удари и с коляно в дясната част на ханша на момичето, огъвал ухото й.

Младата жена работела като сервитьорка в Бургас, но за летния сезон решила да припечели от гурбет в най-големия ни черноморски курорт и се хванала там на работа. Персоналът бил още нов, повечето от хората не се познавали помежду си. Момичето било фино и слабичко и напрягайки сетни сили успяло да се изтръгне от изнасилвача и да избяга. Трепереща, тя се приютила на рецепцията и позвънила на тел. 112.

Полицаите пристигнали, камерите от хотела били иззети и изгледани от криминалистите минута по минута. След като бил разпознат по татуировката-плетеница, готвачът бил открит в неговата стая в хотела и арестуван.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).