Таван се срути върху спалня в дом, купен за 1200 евро/кв. м

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
15:34 / 30.06.2017
1831
Да платиш 1200 евро/кв. м и да ти падне таванът върху спалнята. За тази абсурдна ситуация съобщи потърпевшият Ивайло Йовчев в социалната мрежа.
Столичанинът на косъм се е разминал с по-голяма трагедия, тъй като таванът е рухнал докато не е бил в дома си.

Ето и неговата история:

"Скъпи приятели, Честит Петровден!!! Благодаря на Бог, че съм жив и здрав след това, което можеше да се случи.... Благодаря и на Строителен надзор и всички Български институции, които се борят ние младите да живеем в сигурни и адекватни жилища!

Вчера - 29.06.2017, прибирайки се след работния ден заварих вкъщи следната ситуация - Целият таван на жилището ни се беше срутил върху спалнята!!! Цялата замазка с дебелина 3 см бе паднала и по чист късмет това не се бе случило снощи, че да може днес да ни споменавате с добро....

Моля се това да не се случи на никой от вас и призовавам всички органи и институции в клетата ни държава да вземат мерки.....

Това е "високият" клас жилища на София,чиято цена е 1200 евро/квадрат...

Уважаеми строители, и вие имате деца и искам само за тях да мислите,преди да си накупите лизинговите С - класи и да издържате Софийските кифли с НАШИТЕ пари на цената на човешки живот! Бъдете благословени и Началника горе да ви прощава.... Аз на този етап не мога.......", споделя Ивайло Йовчев на страницата си във Фейсбук.

Той посочва, че блокът, в който живее, е № 120 и се намира в "Манастирски ливади". Само за часове постът му е споделен от над 800 потребители в социалната мрежа".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).