Тази красива българка се бори за живот без болка! Нека й помогнем

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 19.08.2018
1452
32-годишната Христина Йорданова от плевенското село Козар Белене е в инвалидна количка от 13 години след претърпяна автомобилна катастрофа. Днес тя се бори за живот без болка и събира средства за операция в Турция. Това може да я спаси от ежедневните болки в гърба и в кръста, и да върне до голяма степен чувствителността на крайниците.

Хриси живее в Козар Белене с родителите си. 13 години след катастрофата, преобърнала живота й, вярва, че нещата ще се подобрят. "Получих доста сериозни наранявания, като най-тежкото ми счупване беше на гръбначния стълб. Оттогава съм парализирана от кръста надолу", споделя Хриси. 

След шест операции болките на Хриси продължават. С тях младата жена се бори всеки ден с упорити тренировки. Шанс за подобрение й дава неврохирург от турска клиника. "Лекарят каза, че може да коригира този проблем и съответно след това чувствителността ми ще се подобри в огромен процент. Надявам се също на промяна и най-вече изправянето на гръбначния стълб, защото изкривяването е доста сериозно", разказва Хриси.

Младата жена разчита на дарителска кампания, за да събере нужните 60 000 лева за операцията, имплантите и 16-дневния престой в болница. Помагат й много хора, някои от тях са организирали и специални благотворителни инициативи. "Вместо букетче, дарете парички съответно за благотворителна кауза и тази кауза бях аз, която е невероятно. Доброто у хората съществува и те го показват", споделя Хриси Йорданова. Сега от операцията, която ще й донесе живот без болка, я делят малко над 12 000 лева. Днес Хриси вярва повече от всякога, че с добротата на хората ще успее.

Дарителската сметка е разкрита в ОББ АД, клон Левски: IBAN: BG89UBBS80021071787740 BIC: UBBSBGSF Титуляр: Христина Йорданова Йорданова

Източник: БНТ

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).