Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тази зодия трябва да бъде внимателна при запознанства днес
Автор: Екип Varna24.bg 10:38 / 20.06.2021Коментари (0)1021
©
ОВЕН

На работното ви място ще се развихрят конфликти с ръководството и кавги с колегите, ако в почивния ден сте в противоречие с ретроградния Меркурий. Не споделяйте плановете си с непознати хора, защото ще ви изпреварят с тяхното осъществяване. Това, което трябва да завършите няма да ви достави удоволствие, но хората, които навлизат в живота ви ще ви отворят очите за нови възможности. Ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не очаквайте положителни резултати на работното място, Меркурий е все още ретрограден. Не се надявайте на финансови постъпления в почивния ден, ако сте се провалили при изпълнението на задачите си през изминалите дни. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята интуиция, особено ако упорстват и ви досаждат да ви предлагат съвместен бизнес. Днес ще осъзнаете, че сте се дистанцирали от любимите си хора, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с тях. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

За пореден път сте неуверени в себе си и ще засилите негативизма си до обед в този почивен ден. Не проявявайте прекалени амбиции на работното място или ги прикривайте от колегите си завистници, дори и ако привидно ви подкрепят. Заредете се с оптимизъм, дори и ако ви мамят. С доброто си настроение ще преодолявате неусетно трудностите по пътя си. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор Рак или Скорпион. 

РАК

Постепенно се възвръща самоувереността ви и надеждата да завършите започнатото до края на този почивен ден, въпреки че ви беше обзела депресия, липсва ви времето за вас самите, в допълнение с ретроградния Меркурий. От значение е да намерите време и да започнете делови разговори, които ще ви донесат успех. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнения, че сте изневерили. 

ЛЪВ

Пазете се от разправии в почивния ден, за които причина сте вие с инатливото си и агресивно поведение, особено при все още ретроградното движение на Меркурий. Емоцията днес ви пречи да приемете съветите и да се вслушате в градивната критика. Преценявайте приказките си, защото ще се изпокарате с вашите колегите си и след това трудно ще възстановите отношенията си. Звездите отново предупреждават за възможни проблеми в личните отношения. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора. Вечерта подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

ДЕВА

До обед в почивния ден жънете успех и ще постигнете на целите, които сте си поставили. Лекомислието и неизпълнените обещания дадени на колегите ви, е преди всичко във ваша вреда. На работното място не споделяйте плановете си. Съветът ми към вас е  да прекъснете всички ненужни и блокиращи пътя ви партньорства, приятелства, познанства, особено при все още ретроградния Меркурий. Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимите ви не ви е от полза, защото няма идеални хора и ще се обречете на самота. Дори и в леглото сте склонни да критикувате едно или друго действие в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада. 

ВЕЗНИ

Отново ви очаква успешен, активен, но и почивен ден, но пък приходите си заслужават да се потрудите повече от обичайното, дори и ако се преуморите. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш близък, но ще успеете и ще сте доволни от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на околните. Жените  да очакват семейни проблеми. Мъжете  ще се радват на среща с подходящата половинка, ако все още не са семейни. Не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си хора в леглото, защото те нямат желание за секс.

СКОРПИОН

Предстои ви почивен ден, който е добър за разговори. Ще имате успех както на работното място така и в личния живот. Бъдете внимателни в думите си. Давайте право и на колегите си да кажат своето мнение. Най-сетне ледовете ще започнат да се топят и ще настъпи затопляне на отношенията, които сами съсипахте. За жените съществува възможност за ново запознанство или за романтични приключения. Чарът ви покорява противоположния пол и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в непрекъснати сексуални преживявания с различни партньори. Правете безопасен секс, ако не можете да се контролирате. 

СТРЕЛЕЦ

Вредят ви прикрити недоброжелатели, възползвайки се от все още ретроградния Меркурий. Бъдете внимателни при запознанства в почивния ден, ако сте принудени да ги осъществите и няма как да ги избегнете, без значение дали са делови или лични. Деловите разговори са неуспешни. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете задачите си на работното си място. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините. 

КОЗИРОГ

Радва ви бързият и отличен резултат, който ви донесоха идеите и начинанията от предишните дни. В този почивен ден продължавайте да работите активно, за да завършите започнатите задачи, но съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. Разчитайте на интуицията си. Деловите разговори и срещи  са успешни и ще реализирате отлична печалба. Очакват ви усложнения с любимите ви хора, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения, заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните, които имат среща с нови партньори, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте в състояние да владеете живота си и да управлявате съдбата си. Не допускайте влияние върху плановете си  от странични хора. Внимавайте с контактите. Взимайте сами необходимите решения. Отложете деловите срещи и разговори. Денят не е благоприятен за явяване на интервю за работа, а и Меркурий е все още ретрограден. Жените да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните мъже да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс. 

РИБИ

Въпреки трудностите в почивния ден ще си възвърнете увереността в собствените сили. На работното място сте разсеяни и без желание за активна работа, но трябва да се справите със задълженията си до края на деня. Концентрирайте се в работата си. Не пропускайте възможността за приходи, които не са ви излишни дори и при ретроградния Меркурий. Очаквайте ново запознанство и романтично приключение. Хората, които силно ви привличат, се дистанцират заради силното ви желание да ги обсебвате. Докажете на интимната си половинка, че уважавате желанията й, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: