Техническа неизправност е причината за трагедията с 5 трупа край Враца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
10:33 / 26.12.2017
1878
Техническа неизправност е вероятната причина за жестоката катастрофа край Враца, при която загинаха петима души на пътя между врачанските села Борован и Девене, съобщиха официално от МВР.

Вчера два леки автомобила "Пежо 306" и "Фолксваген Поло" се удариха челно вчера към 11 часа, припомня bulnews.bg.

Във френското возило пътувало семейство от Девене, които отивали към село Борован за празника. Зад волана на колата бил 48-годишният Планимир П., с когото били жена му Ирина П. на 49 години и непълнолетната му дъщеря, които се возели на задната седалка, а на предната седалка седял 18-годишният приятел на момичето от Етрополе - Павлин Георгиев. Изведнъж Планимир губи контрол над колата, завърта се и се удря чело в идващия отсреща "Фолксваген", в който пътували 57-годишната Л.Т от Козлодуй и 33-годишният П.Т. от същия град, който е единственият оцелял.

Той е настанен с фрактура на десен глезен и комоцио в хирургията на врачанската болница без опасност за живота. Мъжът не е изпробван с дрегер за употреба на алкохол поради невъзможност, взета му е кръвна проба. Щетите по колите при катастрофата са около 5000 лева. Образувано е досъдебно производство по случая.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).