Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Телците да не разчитат на чужда помощ, големи приходи за Рибите
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 22.10.2020Коментари (0)1108
©
Дневен хороскоп за четвъртък, 22.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Време е да планирате грижливо бюджета си и за първата половина на годината. Но проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари. Днес се срещнете и поговорете с ваши колеги извън работното място. Така някой няма да ви притеснява и ще получите желаната информация. От вас зависи да избегнете проблемите в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте готови да съхраните добрия тон в отношенията си. 

ТЕЛЕЦ

Ще се ядосате, защото ще получите отказ от ваш приятел на когото разчитате и сте помолили да ви помогне, но той е появил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи успехи, подтикнат и от ретроградния Меркурий. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със задачите си, но успехът няма да ви изостави. Бъдете отговорни към работата си! Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. 

БЛИЗНАЦИ

Работете активно и не отказвайте предложенията за помощ, стига да не са злонамерени заради все още ретроградния Меркурий. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Промените и пътуванията са успешни. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се сближите.

РАК

Днес сте заредени с оптимизъм и желание да изясните недоразуменията на работното място. Стабилните отношения ви гарантират подкрепа от страна на ваши делови партньори. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни и ще стане причина за разправия с колегите ви, ако решите, че сте уверени в правотата си и се противопоставяте въпреки ретроградното движение на Меркурий. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини.

ЛЪВ

Действайте организирано и целенасочено. Днес сте в отлична форма. Въпреки този факт не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си, но не бива да пренебрегвате изискванията на ретроградния Меркурий.От вашата упоритост зависят успехите на работното място. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема и гнева ви, но ако се замислите, ще осъзнаете, че имате полза от нея. 

ДЕВА

Денят не е добър за преглед на документи, защото Меркурий е все още ретрограден. Не отказвайте пътуване, дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Не се колебайте и проведете служебни разговори. Наложете си търпение и спокойствие и не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

ВЕЗНИ

Постигнете стабилност на работното място. Имате възможност да завършите доходни задачи, но не и да започвате нови, защото Меркурий е все още ретрограден. Радвате се на успех и признание. Оценката, която ще получите днес е от значение за новите ви проекти. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор, но след броени дни може да се окаже, че сте сгрешили. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Имате нужда от подкрепа на вашите планове, но и шанс за възход. Не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си заради ретроградния Меркурий и възможни проблеми в отношенията. Деловите разговори са успешни. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Не позволявайте на емоцията да ви попречи на правилната преценка на вашите нови познати и на техните скрити намерения. Не създавайте проблеми в семейството си днес. 

СТРЕЛЕЦ

Ще получите добро заплащане, след като работите активно, но бъдете умерени и спазете изискванията на ретроградния Меркурий. Очаквайте промени и приятни новини, свързани с материални успехи. В лошо настроение сте във втората половина на деня, но ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и разговори. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. 

КОЗИРОГ

Днес сте избухливи, провокирани и от забраните, наложени от ретроградния Меркурий. Въпреки намерението ви да не работите, се налага да се заемете с преките си професионалните задължения. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е променливо и води до грешки. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да сте в хармония с изискванията на ретроградния Меркурий. Не планирайте срещи с приятели и не спорете с никого. Отложете деловите разговори. Бъдете критични към недостатъците си, постарайте се да ги промените и да надмогнете емоционалните си изблици. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. 

РИБИ

Ще изпитате желание да се скриете, да се отдадете на себеанализ, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица. За съжаление служебните ви задачи не търпят отлагане. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, защото ви гарантира добри приходи в началото на тази седмица, но само ако ще я завършите бързо и спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението й че изневерявате.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: