Тежка катастрофа между автобус и тир затвори пътя за Дунав мост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:28 / 06.06.2022
648
Румънски тир предизвика тежка катастрофа на бул. "България" в Русе. Камионът е предприел обратен завой в посока Дунав мост, като е отнел предимството на движещия се по главния път автобус, в който са пътували работнички от завод за чорапи. Те са отивали на работа за втора смяна.

Ударът е бил от страната на шофьора на автобуса, който е откаран е от екип на Спешна помощ в болницата с порезни рани. В болница са транспортирани и три от работничките, които са получили натъртвания. За да обезопаси мястото, е извикан екип от намиращата се непосредствена близост Втора пожарна, съобщава Русе Медиа.

Обстановката в участъка е усложнена допълнително, тъй като друг камион, натоварен със стока, е опитал да заобиколи двете превозни средства. При опита му да мине през тревните площи е затънал и буксува. Така освен да се изтеглят катастрофиралите тир и автобус, трябва да бъде изваден и закъсалият камион.

Заради катастрофата пътят към Дунав мост е затворен и се преминава през обиколен маршрут през Николово. Камионите изчакват на място.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).