Тежка катастрофа на два автобуса в Пловдив, възрастна жена е в критично състояние

Автор: Диана Бикова
Коментари (9)
18:26 / 02.01.2020
2051
Тежко ПТП е станало преди броени минути на бул. "Руски", в близост до кръстовището с ул. "Данaил Николаев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Пострадала е 71- годишна жена, която е пресичала на пешеходна пътека .

Информацията е, че два автобуса на градски транспорт с номера 12 и 16, движещи се един зад друг са катастрофирали. Движели са се един зад друг по булеварда.

Водачът на първия автобус с номер 16 е на 62 години и вижда в последния момент пресичащата. След което спира рязко, но я удря. Вторият автобус, движещ се след него с номер 12, не успява да спре на време и се удря в предния.

Пострадалата пешеходка е закарана от медицински екип в болница "Свети Георги" във видимо тежко състояние. Вследствие на сблъсъка между автобусите има още една пострадала пътничка, возеща се в автобус с номер 12. Това е 70-годишна жена, която при рязкото спиране се е ударила в предната седалка и има нараняване в лицево- челюстната област. Алкохолните проби на водачите на автобусите са отрицателни.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).