Тежка катастрофа затвори главен път Е 79

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:28 / 01.02.2018
1583
Тежка катастрофа затвори главен път Е 79 между Благоевград и Симитли, съобщи БГНЕС. В 02.30 часа е получен сигнал за катастрофа между товарен камион и лек автомобил. Катастрофата е станала на 500 м след разклона за село Железница в посока Симитли. 

Лек автомобил "Фолксваген Голф" с врачанска регистрация, пътуващ към Благоевград, навлиза на лява крива в насрещната лента. Идващият насреща му ТИР с благоевградска регистрация, за да избегне челен удар, къса 30 м мантинела, след което влекачът се завърта и затваря напълно пътното платно. Целият участък е залят с гориво, което се е изсипало от резервоара на товарния автомобил. Участъкът от пътя между разклона на Железница и Симитли е затворен за движение. Товарните автомобили изчакват на място, а леките са отклонявани по обходния маршрут, оттатък река Струма. В 04.00 часа пристигна следствен екип за заснемане на автопроизшествието. 

В лекия автомобил е пътувал само водачът, който е приет в МБАЛ с фрактури на крайниците. Автомобилът е размазан от удара. Той е 45-годишен мъж от врачанското село Галиче. Приет е в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с политравма-фрактура на капачка на коляното, натъртвания в гръдната област и контузия на главата. Предстоят му допълнителни изследвания, тъй като не си чувства долните крайници.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).