Тежки грижи налегнаха сексапилната Елена Петрова, остана само кожа и кости

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:32 / 01.03.2019
10490
Тежки грижи налегнаха сексапилната Елена Петрова, остана само кожа и кости. Красавицата до такава степен изнемогва с грижите покрай близнаците Изабела и Александър от бившия си съпруг Аристотелис Фотилас и театралните ангажименти, че направо се е стопила. Петрова, която по принцип винаги е била слаба, сега прилича на скелет.

Репортер на "Уикенд" забеляза шеметната брюнетка на театрална премиера. Фигурата ѝ напомня повече на тийнейджър - ръбеста и кльощава, заради което дрехите ѝ висят като на закачалка. Отгоре на всичко актрисата носи широки панталони тип шалвари, вталени блузи все в тъмни тонове. Проблемът е, че заради ненормално оскъдните килограми Петрова изпосталяла и в лице, което е минус за красотата ѝ. Звездата от "Стъклен дом" добила измъчен и мършав вид, шушукаха гостите на театралната премиера.

Колегите ѝ твърдят, че Елена има много грижи покрай двете си деца, които навлизат в пубертета, станали вироглави и майка им едва излизала на глава с тях. Хубавицата роди Изабела и Александър през 2006-а, докато бе омъжена за гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас. След като Елена го замени с друг, византиецът побесня и дори временно бе спрял да й дава издръжка. Сега гъркът отпускал ограничени месечни суми, но искал съпругата му да му се отчита лев по лев кое за какво е похарчила, за да не отидат парите му за нейни нужди. За да успява с парите, хубавата Елена се товарела с всякакви странични ангажименти, включително участие в реклами, за да издържа семейството.

"Ежедневието ѝ е много напрегнато, търчи като луда по цял ден, направо се разкъсва. Не се и сеща да сложи залък в уста, затова е изкльощавяла", съчувстват колегите ѝ. Лошото е, че след развода с Аристотелис на Елена не ѝ върви особено с мъжете. Хубавицата премина през няколко любовни истории с колеги от арт бранша, но всеки път излизаше от тях разочарована.

Едно от първите ѝ гаджета бе Мариян Вълев – Куката, с когото изкара горещ роман на още като тийнейджърка. Елена изживя горчива любов и с режисьора Мартин Макариев, който я заряза заради Луиза Григорова и стана неин съпруг. Говори се, че за малко била гадже и на Калин Врачански, но двамата бързо открили, че не си подхождат и турили точка на мъката.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).