Тези са част от страховитата банда, вилняла в Бургас!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:54 / 13.05.2022
890
Част от задържани при акцията на полицията, провела се преди дни в Бургас - Илко Паскалев, Божидар Д. и Тодор П. , бяха конвоирани преди току-що в съда. След минути в Районен съд – Бургас ще бъде гледана мярката за неотклонение на тримата мъже, предаде репортер на Burgas24.bg.

По време на брифинг днес стана ясно, че общо четирима мъже са  осъществявали изнудване спрямо други лица със заплаха. Увреждали са имущество и са нанасяли телесни повреди. Принуждавали са други лица, някои от които непълнолетни, да поемат имуществено задължение в различен размер.

Всички са от Бургас и са криминално проявени. Те са използвали два механизма на действие. Единият е предоставяне на други лица да продават наркотични вещества. Впоследствие, ако не може да се върне сумата от продажбата, започва налагане на глоби, които продължават продължително време.

Задържаните са налага на разпространители да им плащат "такса спокойствие". А приходите от самите тези такси са много повече от разпространението на наркотици.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
14.05.2022 Пуснаха у дома тримата, задържани при акцията в Бургас
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).