Тези са двамата младежи, загинали при трагичния инцидент с водоструйка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:15 / 13.07.2020
1866
Стана ясно кои са двамата младежи, загинали при трагичния инцидент във врачанското село Алтимир. Фаталната случка стана вчера около 15,00 часа. Двете момчета почиствали басейн в имота на земеделски производител с водоструйка, когато изведнъж паднали като покосени.

Вероятната причина за инцидента е оголен кабел под напрежение, който е минавал през съоръжението с вода. Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112, но пристигналите спешни медици само констатирали смъртта на младите момчета. Загиналите при фаталния инцидент са 23-годишният Николай Н. и 21-годишният Генчо Г., жители на Алтимир.

Труповете на младежите са извозени в моргата във Враца за аутопсия. Водоструйката е иззета за технически анализ, а полицейските служители работят по изясняването на причините за смъртта на момчетата, уточняват от МВР. По случая е образувано досъдебно производство, пише "Булнюз".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).