Тийнейджър се натъкна на палавата майка на съученик в сайт за проститутки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
13:19 / 02.05.2017
3596
Бургазлия разконспирира жена, че предлага секс за пари в сайтове за запознанства. Палавата бургазлийка била майка на съученик на неговия племенник. Тийнейджърът се натъкнал на разкрепостената родителка, докато се ровил в розовите интернет страници.

Burgas24.bg публикува сигнала до медията с минимални корекции:

"Нека повечето хора знаят за нея. Накратко - мой племенник учи в "Гео Милев" - Бургас. И като всеки млад тийнейджър хормоните ги гонят, но изненадата била, че видял в сайта за запознанства майката на негов приятел, също ученик в "Гео Милев". Не можел да повярва. Чудел се от къде все има пари приятеля му след като майка му не работи, а живее на семейни начала с друг мъж, който е един обикновен работник. Моля разпространете това нека хората знаят за нея, че е измамничка. Като я види човек едва ли някой ще се усъмни в нея. Доколкото съм уведомен през повечето време е в Бургас, а през лятото е в Несебър и дава стаи под наем. Представете си каква наглост. Нищо против сайтовете, но да лъже така и да мами и мъжа си... предполагам, че го прави от много време. Вие решете как да го коментирате, но трябва да се знае и да се пазят от тази жена. После мъжете са виновни. Тези снимки ми ги даде моя племенник. То да е някоя хубава, ще й бъде простено, ама само я вижте - ходи като селянка, прави се на невинна, а в същност е една голяма лъжкиня и манипулаторка", гласи сигналът до Burgas24.bg.

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).