Тираджия, блудствал със стопаджийка, отива на съд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 10.06.2017
1680
Тираджия на 66 години отива на съд за опит за изнасилване, грабеж и побой на румънка. Обвинителният акт бе внесен от Районна прокуратура в Бяла.

Илия И. извършил престъплението в края на март т. г. в землището на русенското село Ценово. Международният шофьор пътувал от румънския град Брашов до Велико Търново.

На околовръстния път на Букурещ качил на на "стоп" 38-годишна румънка. Тя живеела на семейни начала с турчин, който също бил международен шофьор. По тази причина жената често пътувала между Турция и Румъния на "стоп" с товарни автомобили, управлявани от колеги на партньора й. Разбрала се с Илия И. да я закара до ГКПП Лесово.

По пътя шофьорът няколко пъти посегнал да я опипва по тялото. Жената обаче му обяснила, че не е проститутка. След като влезли в България, тираджията отбил край село Ценово на пътя Русе-Велико Търново. Налетял да изнасили стопаджийката, но тя се отскубнала и излязла от камиона. Опитала да вземе двете си чанти, но шофьора ги издърпал от ръцете й и ги хвърлил на леглото зад него. После слязъл и пребил жената.

От нея задигнал 200 румънски леи, 6 кутии бира и две чанти с дрехи. В момента тираджията е в ареста.

Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Лекар каза кои са най-рисковите групи за коклюша
Случаят "Пуделгейт": Марин Димитров иска да излезе на свобода
Не забравяйте чадърите, очакват ни валежи
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).