Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тираджията, заклал приятелката си и дъщеря й, написал, че са к...и
Автор: Екип Varna24.bg 22:30 / 28.01.2016Коментари (2)1600
© Bulfoto
53-годишен перничанин закла с нож жената, с която живее, и 20-годишната ѝ дъщеря, докато по-малкото ѝ дете спяло, след което се метна от 6-ия етаж и загина.

Трагедията се разигра в столичния кв. "Надежда" около 2 часа през нощта срещу четвъртък. Мъжът дори се обадил в полицията, преди да се самоубие.

Красимир Петров живеел на семейни начала с убитата от него Маргарита Асенова и двете ѝ дъщери от около година. Преди 2 месеца се нанесли в гарсониера в кв. "Надежда". 

Съседи обаче рядко виждали Петров, защото мъжът е международен шофьор и отсъства за дълго време. За последно се прибрал в края на декември от Швейцария и до дни трябвало пак да тръгне на път.

Около 2 ч през нощта Красимир се скарал зверски с Маргарита и в яда си грабнал кухненския нож. Наръгал многократно жената. Маргарита се съпротивлявала, дори успяла да одере Красимир. 

Той обаче я преборил и я наръгал десетки пъти, включително в сърцето. С виковете си събудила по-голямата си дъщеря Еманоела. Перничанинът нападнал и нея и след като я заклал, се огледал и видял, че целият апартамент е в кръв. 

До телата имало локви, а по стените пръски. Той все пак пощадил 12-годишната дъщеря на Маргарита, която спяла. Вероятно нямало да убие и Еманоела, ако не се беше събудила, коментираха съседи.

Те обаче се опровергават от предсмъртното писмо на Петров. В него той пишел, че двете жени имали леко поведение, наричайки ги "к...и". Не е описал обаче нищо конкретно.

Към пощаденото 12-годишно момиче касапинът дори показал загриженост и внимание. В писмото си изрично посочил, че то трябва да бъде отглеждано или от негов приятел, или от баба му и дядо му, които са в Перник. Маргарита също е родом оттам.

С детето, което не е чуло нищо от убийствата, вчера работиха психолози. Те още не са му съобщили за зловещата смърт на майка му и сестра му.

Според основната версия причината за убийството е ревност на Красимир. Като международен шофьор той често отсъствал и подозирал, че половинката му изневерявала. 

Заради забежки мъжът напуснал и първата си жена. Друга версия обаче гласи, че Петров имал връзка не само с майката, но и с дъщерята Еманоела, за която жената разбрала. 

Засега няма официални данни в тази насока. Ченгета предполагат, че така и няма да е ясен със сигурност мотива за убийството, тъй като всички участници в драмата са мъртви.

След убийствата мъжът грабнал телефона и се обадил на тел. 112. Оттам го прехвърлили към Второ РУП, което отговаря за кв. "Надежда". 

"Убих ги, ще се метна от 6-ия етаж", казал Петров на дежурния полицай. Той веднага изпратил екипи, но вече било късно.

Когато пристигнали, ченгетата заварили безжизненото тяло на Петров на площадката пред блок 145, където той и жертвите му живеели. При скока се изхлузила дясната обувка на мъжа. Вчера по подметката ѝ личаха следи от кръв, вероятно на една от двете жертви.

Кръвта по улицата също не беше измита и дори бе замръзнала заедно със снега. Това потресе родители, които водеха децата си на детска градина, която се намира точно срещу блока, където Петров убил двете жени.

"Ами ако някое дете беше видяло да изнасят телата", ядосваше се Петко Стоянов. 

Именно с такива съображения униформените закарали тримата мъртви в Съдебна медицина още преди изгрев слънце. В крайна сметка съсед лисна кофа с гореща вода, за да измие попилата кръв.

"Маргарита не беше добре. Държеше се агресивно", разказа съсед на убитата 45-годи

Касапинът е работил като тираджия
шна жена.

"Не ги познавам много добре. Живеят под наем в блока от около 2 месеца. Със съседите сме коментирали няколко пъти, че майката не е много добре. Сякаш нарочно блъскаше вратите", коментира друг съсед.

Той добави, че не е чувал да има скандали между двете жени и мъжа. Повечето съседи почти не са виждали Красимир, тъй като той бил шофьор и често не се прибирал с дни.

Убитата Еманоела е завършила столичното 74-о СОУ през 2014 г. 

"Никой не може да ме спре да те обичам", гласи татуитовката на лявата ѝ ръка. 

Момичето е запален футболен фен. Освен звезди като Лео Меси и Кристиано Роналдо е харесала и десния бек на "Интер" Давиде Сантон.

За проблеми в отношенията ѝ с Красимир Маргарита загатва и във Фейсбука си. 

"Сложно е", е описала тя връзката си.

В подобен дух е и последният статус на Красимир. 

"Не съжалявай, че не са те оценили. Евтините хора не могат да ценят скъпите неща в живота", гласи текстът. 

Преди това написал "Добрите хора винаги са луди. Затова позволяват на другите да си играят с емоциите и чувствата им."

И той, и Маргарита имат редица снимки в профилите си, но нито една обща. Всеки от тях обаче е харесал всички качени кадри в акаунта на другия.

Убиецът Красимир Петров има 2 деца от предишен брак. За разлика от децата на последната му половинка Маргарита, тези на Петров са момчета. Те живеят заедно с майка си в Перник. По неофициална информация мъжът се разделил със Славка заради подозрения за изневери.

Синовете им се казват Мартин и Жоро. Вторият е възпитаник на Химико-технологичнияуниверситет в София, дарил е баща си с внучка. "Гордея се с вас", пише Красимир под снимка на сина си с внучката.



Източник: в. "24 часа"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Какво им става на тези хора?! Каквото и да се случва в живота, човек трябва да го приема достойно. Не може просто така да убиеш някого, пък какъвто и ще да е той.
Aнонимен
на 28.01.2016 г.
+5
 
 
КАТО ФИЛМ НА УЖАСИТЕ,КОЛКО ОТВРАТИТЕЛЕН ЖАЛЪК АГРЕСИВЕН И ОЗЛОБЕН НАРОД.КАКВА ГАДНА КАРТИНА,КОЯТО НЕ Е ЕДИНСТВЕНА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТАНА ЕЖЕДНЕВИЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
България в еврозоната
Бюджет 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: