Тома Белев показа потресаващи снимки на убити бременни диви кози (18+)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
12:16 / 15.12.2020
1709
Тома Белев е еколог. Той е магистър по горско стопанство – опазване на природната среда. 17 години е работил в системата на държавната горска администрации и е отговарял за защитените територии и Природен парк Витоша. Автор в няколко плана за управление на защитени територии. Председател на Асоциацията на парковете в България.

В профила си във фейсбук той публикува наистина смущаващи снимки на убити бременни диви кози. Според неговите думи снимките са от Пирин. Няма никакво значение от къде са. Това е поредното доказателство, че човекът е най-жестокото животно на планетата. Ето и текстът му към снимките 

Извинявам се за снимките, но снимките са си снимки.

Изпратиха ми ги преди малко. От Пирин - район Каменица.

Всъщност откъдето и да са - да убиеш женско бременно животно е варварство. Да убиеш 14 диви кози е голямо варварство. Уроди. Не само тези дето са стреляли. Но и тези дето управляват опазването на природата, но не различават бук от дъб. И тези дето раздават ловни концесии на ръба на националните паркове. И онези дето гласуват бюджета на парковете, който плаща заплата от 600 лева на рейнджърите да гонят бракониери. Уроди. Уроди.

Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).