Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тормоз! Таня Боева заплашвана брутално от мутри!
Автор: Екип Varna24.bg 14:15 / 11.07.2022Коментари (0)2026
©
Таня Боева се завърна ударно на голямата сцена с поредния си хит "Час любов". Запознати с житейските й проблеми обясняват, че песента се е бавила цели 5 години – най-тежкия период от живота на звездата. През това време и да искала, нямало как да твори, защото ежедневието й било пълно с проблеми. Основният бил как да запази живота си и този на най-близките си от недоброжелатели. 

Певицата признава, че положението било доста стресиращо. Страхувала се да ходи по улиците, защото силоваци я заплашвали с бой, с поставяне на наркотици в личния й автомобил, преследване, телефонни обаждания, внезапни срещи с непознати и какво ли не още.

Заплахите започнали още през 2017 г. Тя подала десетки жалби до органите на реда и след доста усилия, те стигнали до поръчителя. Таня отказва да назове името му, защото не иска да попада отново в различни управления на МВР, нито в съдебна зала, където зад гърба си вече има десетки дела. 

"Ситуацията, в която бях поставена не по мое желание, беше изключително неприятна Благодарение на Бог и моите близки се надявам тези негативни емоции да останат назад. От преживяното съм си извадила много поуки и мисля, че сега съм по-силна и по- решителна. Мислех, че когато загубих второто си детенце, това е бил най-тежкият момент в живота ми, че не може нищо по-лошо да ми се случи, но явно съм грешала. Случиха се много неща. Жилищата ми в София и Стара Загора бяха разбити и ограбени. 

Аз бях заплашвана и притискана до стената много пъти от обикновени мутри, но и от хора с власт, чиято дума се чува в обществото. Такива лоши моменти имаше десетки. Заплашваха ме с побой, с отвличане, телефонен тормоз. Казано ми беше, че ще поставят наркотици в колата ми, за да бъда публично очернена. Разбрах, че е имало нареждане мои близки да бъдат пребити... Чудех се как да опазя себе си, майка си, сина си.

Всички тези неща са описани в прокуратурата. Ясно е кои са хората, които ми причиниха това. Притеснявам се да ги назова, защото зная че са изключително отмъстителни. Те са ангажирали безскрупулни наемници – някои от тях лежат в затвора за убийства. Представете си какви хора са се занимавали с мен и сина ми цели 5 години.

Трудно ми беше, защото някога на тези хора съм имала пълно доверие... Синът ми, за съжаление, стана свидетел на всичко и му се наложи да порасне много бързо. Той е моят герой. Преживя всичко заедно с мен. Възпитавам го да е мъжкар, да е достоен. Не само да ми е подкрепа, но и приятел. Той е и моята най-силна мотивация да издържа на целия този кошмар", споделя пред репортер на "Уикенд" популярната певица.

Таня Боева твърди, че е изключително щастлива от реализирания проект и най-вече от  реакцията на публиката. Всекидневно получавала десетки поздравления. Почитателите й я намерили в различните интернет платформи и не пропускали шанс да я заливат с положителни съобщения и коментари.

Малцина обаче били запознати с личната й драма. Таня Боева също си дава сметка, че 5 години без нова песен не е на хубаво. Душата й обаче била скована и нямало как да се отпусне към творчество. Преди 2 години от този свят си тръгнал й баща й, в отвъдното го последвали още няколко родини, с които певицата била близка. На фона на преследванията, заплахите, смъртта във фамилията, Таня едва намерила сили да събере душата си.

Направила го заради сина си Росен и заради всички хора, на които държала. Сред тях имало един специален човек, без чиято помощ и подкрепа нямало да бъде жива до момента. Неговото име също не желае да разкрива – причината, че той също бил сплашван, преследван и жертва на разни дребни и по-едни номера.

Публиката също й липсвала, от нея се зареждала с енергия за нови песни. "Не пожелавам на никого да живее в такъв ад – да се чудиш как да предпазиш близките си, които грам вина нямат за нищо и дори се чудят, защото ги атакуват. Заради сина ми бях принудена да сменя града, в който живях 20 години. На новото място се почна с нови атаки, психически тормоз, дела, които бяха заведени срещу мен.

Занимавах се с цялата палитра на социалните служби, полицейски разследвания. Положителното в тази история е, че изучих правото в нашата страна добре. Това, до което стигнах като изводи, за съжаление, не е хубаво. Мисля, че много от хората, които са се сблъсквали с българското правосъдие, биха казали същото. Все пак аз вярвам, че има справедливост и че има Бог, които вижда и знае всичко. Днес не бих се доверила на много хора, които са били част от миналото ми.

За тези 5 години загубих близки, загубих позиции, не пътувах до Америка, а там правех огромни турнета. Нямах нито силата, нито времето да творя и да бъда себе си. Добре, че имаше кой да ме подкрепя и че този човек не се огъна, а застана плътно до мен", разкрива още фолк звездата.

Таня Боева признава, че е щастлива, защото в крайна сметка колелото на живота отново я е поставило в добра позиция. Оказало се, че нито феновете, нито колегите й са я забравили. Изпълнителката реализирала новия си проект с помощта на млад екип от професионалисти като Александър Попов, Петър Петров, Деян Асенов и Люси Иларионов, който лично заснел клипа - завръщане към сцената.

Въпреки премеждията, Таня е изключително щастлива в личен план, защото усещала любовта по 24 часа в денонощието. Нейното присъствие също било движещ мотив за заснемането на "Час любов".

Певицата е категорична, че най-пагубното нещо върху човека е страхът в трудни ситуации. Тя апелира жените да търсят правата си, да не стоят в позицията на жертва и да не позволяват никой по никакъв начин да ги унижава – физически или психически. Таня била минала и през този кошмар, но дълго време мълчала – нещо, за което на по-късен етап съжалявала.

"Да се посяга на майка, на жена, на дете е много голям грях. Обикновено така постъпват слабите и страхливите мъже. Истинският мъж трябва да е лъв, а не грубиян. Аз съм благороден човек. Гледам да не живея с миналото. В случая по-важно е синът ми да им прости, защото той стана свидетел на ужасни неща", издава още Боева.



Още по темата: общо новини по темата: 6916
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Почина сливенският митрополит Иоаникий
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Издирват Пепи Еврото
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (578) 19%
Пълна трагедия (1612) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: