Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Това Радина Червенова ли е?
Автор: Екип Varna24.bg 11:34 / 04.11.2019Коментари (0)8218
Радина Червенова е неузнаваема с нова къса подстрижка, видя "Ретро“. Легендарната водеща на "По света и у нас“, която преди време обяви, че е напуснала националната телевизия доброволно, вече се носи с любимата на холивудските актриси прическа пикси, с каквато през годините на червения килим сме виждали киноикони като Одри Хепбърн, Жулиет Бинош и Миа Фароу.

Единственото, което Радина е запазила от предишния си имидж, е медният нюанс на косата си, който вече е по-скоро в гамата на тъмното русо, отколкото в характерното за нея червено. Визуалната промяна на говорителката съвпадна и с нов етап от живота ѝ. След като съпругът ѝ Коко Каменаров бе освободен от поста на генерален директор на БНТ, Радина реши да го последва и също прекрати дългогодишната си тв кариера. Тя е категорична, че новинарството остава голяма ѝ страст, но в момента имала нужда от повече време за себе си и почивка. Червенова все още не знаела с какво ще се занимава в професионален аспект, освен че щяла да помага в новия семеен бизнес на мъжа си, насочен към сферата на рекламата.

Късата прическа на обичаната водеща е свързана и с друг драматичен период от живота ѝ, който вече е оставила в миналото. Радина премина през тежък здравословен проблем, който вече е преодоляла напълно и твърди, че се чувства добре. В периода от година и половина, който тя прекара извън екрана, Червенова така и не пожела публично да сподели за битката си. Направи го едва когато я преодоля. "Трябвало е и през това да се мине. Важното е как го приемаш. Може би това, през което преминах, ме убеди, че човек трябва наистина да гледа по-леко на нещата, трябва да се радва на това, което има, на малките неща. Всъщност те не са малки – прекрасни деца, прекрасно семейство, родил си се да живееш този живот. Изживей го хубаво!“, споделя новинарката.

За реакцията си, когато чула тежката диагноза, тя казва: "Беше шок, но след това си казах: "Окей, това ни се падна сега, ще го преборим!“. За секунда не съм изпаднала в безтегловност“.  "От самото начало имах готовността, желанието и силата да се справя. Не съм го крила, но не съм го и афиширала, защото за мен тези неща не са повод за пиар. Това е нещо лично“, откровеничи Радина.



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: