Това дете не е наркоман, това дете не обира баби, то иска шанс в живота!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (29)
13:42 / 01.06.2017
1725
Илиян не е циганче, не е наркоман. Това дете не обира баби, той иска да яде, иска шанс в живота. Така започва разказът, който разчувства потребителите във Фейсбук.

Ето и целия разказ на Борислава Борисова:

Това е Илиян!!! Мой Приятел с главно П!!!Той стои на паркинга на един от големите супер маркети, и още от далеч вижда и чака с нетърпение колата ми. Илиян е дете както той твърди без майка - била починала, живее само с баща си, но той е възрастен и не може да работи, живеят от пенсията му. Илиян Не Е Циганин, нито наркоман той е едно добро дете, възпитано говори на Вие и не иска пари... .иска някои да му земе нещо за ядене, защото му се случва понякога да не хапне нищо за цял ден по негови думи. 

Той крие в края на паркинга особенно от скъпи коли или полиция, защото както ми е разказвал имало хора който го унижават обиждат и се гаврят с него за жълти стотинки. Страх го е, не му пука дали имате силикон, мускули,поршета, няма facebook,дори и дреха,която да сложи на гърбът му. Това дете заслужава уважение, гнус ме в от хората,които му се подиграват, игнорират и го карат да се чуства долен. Всеки ден ходя до магазина, за да му взема любимото за ядене,а именно "Хот Дог", Пържени картофки, един шоколад и една " Кола кола". 

Учудващо за мен влезнах в пререкание с управителят на магазина и охраната,които искаха да го изгонят,но когато заявих че ако го пипнат ще ги запаля живи ме заплашиха с полиция.След като ги уведомих,че не ми дреме и Илиян ще пазарува с мен с мойте пари те замълчаха и се съгласиха..

Жалка Държава Жалък Народ
Това дете не е наркоман това дете не Обира баби, той иска да яде иска шанс в живота! !!!!


Виж коментарите (29)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).