Това ли е дрогираната и пияна Натали, потрошила 4 коли в Слънчев бряг?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
17:11 / 13.07.2021
1564
Читател на Burga24.bg се свърза с медията ни, за да покаже лицето на младата жена, дръзнала пияна, дрогирана и без книжка да шофира посред нощите в Слънчев бряг. Той се кълне, че благоевградчанката се казва Натали и никога не е притежавала свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство.

Любопитно е, че девойката е фен на скандалния бургаски рапър Никола Нанев – Гарджока, съдейки от публикация на негова песен на стената й във Фейсбук. Самият той надрусан до козирката си спретна преди време дива гонка с полицаите на АМ "Хемус".

Ето официалната информация от бургаската полиция за инцидента в Слънчев бряг:

В неделя около 06.15 часа на главната алея пред хотел "Фаворит" в Слънчев бряг в посока Несебър, л.а. "Мазда Премаци", с бургаска регистрация, управляван от 30-годишната благоевградчанка, непритежаваща шофьорска книжка, поради движение с несъобразена скорост, допуска ПТП с л.а. "Дачия Логан", с бургаска регистрация - такси, управляван от 44-годишен мъж от Русе и паркирани л.а. "Мерцедес С 220", със старозагорска регистрация, л.а. "Ауди А 4", с врачанска регистрация и л.а. "Ауди А 4 Авант", с плевенска регистрация.

Водачката на маздата е тествана за употреба на алкохол. Дрегерът е дал положителен  резултат -  3.79 промила, а тестът за наркотични вещества или техните аналози е отчел положителен резултат за употреба на метамфетамин.

Взета е кръв и урина за химичен анализ. От инцидента пострадал водачът на таксито, който е получил общи травматични наранявания.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).