Трагедия: Само за 24 часа майка и дъщеря починаха почти едновременно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:12 / 31.01.2019
1643
Две жени на 52 и на 78 години – майка и дъщеря са починали миналият ден в МБАЛ "Иван Скендеров ". Нещастният случай потресе жителите на Гоце Делчев тъй като се касае за силна връзка и прекомерна загриженост  между майка и дъщеря .Случаят не касае лекарска грешка и всички спекулации по него  са безпочвени .

52 годишната Юстона , позната в квартала и града като  Юлия била придружителка на 78 годишната си майка Николина. Тя била настанена  в тежко състояние във вътрешното отделение на МБАЛ“Иван Скендеров“ .Според близки на двете жени , в неделя през нощта  дъщерята излязла от отделението  да пуши цигара, почувствала се зле и починала докато пуши. Близките на жените коментират ,че тя страдала от астма и друга лоша болест, а притеснението за здравето на майка й и дошло в повече, пише "Топпреса".

В понеделник през нощта , след като не видяла дъщеря си до леглото си, 78 годишната Николина  силно се притеснила ,питала за дъщеря си и лекарите й казали , че  на дъщеря й  е станало зле и е настанена за спасителни манипулации в друго отделение . Така силно притеснената жена за здравето и живота на дъщеря си  издъхнала на момента  , преди  лекарите да предприемат каквито и да са действия .

Вчера и двете жени са били погребани , споделят  голямата трагедия жители от българския ромски квартал в Гоце Делчев .

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).