Трагедия потресе Дупница! Откриха мъртва жена, която два месеца никой не е потърсил

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:42 / 10.04.2019
1746
Ужасна история потресе Дупница. В събота роднини на 68-годишната Йорданка Александрова решили да я навестят, но вратата на апартамента била заключена.

От вътре се носела непоносима миризма и те се усъмнили, че нещо се е случило с Йорданка, и повикали полиция.

За съжаление жената е открита мъртва, но никой не я е открил цели два месеца. Тя е нямала семейство, но дори съседите й не се поинтересували защо не излиза навън.

Чак при идването на униформените се появили съседи да разберат какво става. Вратата на апартамента била заключена отвътре и се наложило полицаите да я разбият, съобщава струма.бг.

Жената лежала на пода, а трупът й бил започнал да се разлага. Останките й са закарани за аутопсия в кюстендилската морга, въпреки че при огледа криминалистите не са открили следи от насилие.

Допреди 4 месеца Йорданка работела като хирургична сестра в частната болница в Дупница, но напуснала. Целият й трудов стаж преди това е преминал в общинската болница в града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).