Трети дивизион противоминни кораби чества 51 години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:22 / 04.10.2021
691
На 1 октомври 2021 г. в Пункт за базиране Варна се проведе ритуал по тържественото отбелязване на 51-та годишнина от създаването на 3-ти дивизион противоминни кораби, съобщиха от пресслужбата на ВМС.

Гости на тържеството бяха заместник-командирът на ВМС флотилен адмирал Георги Пенев, заместник-командирът на Флотилия бойни и спомагателни кораби ВМС капитан І ранг Ваньо Мусински, командирът на Пункт за базиране Варна капитан І ранг Тодор Богданов, както и бившите командири на дивизиона вицеадмирал Петър Петров,  вицеадмирал Пламен Манушев, флотилен адмирал Димитър Йорданов, флотилен адмирал Никола Каранов и капитан I ранг Тодор Йотов.

По случай празника и за отлично изпълнение на функционалните си задължения бяха наградени офицери, старшини и матроси от състава на дивизиона. Грамоти бяха връчени от заместник-командира на Военноморските сили флотилен адмирал Георги Пенев, заместник-командира на Флотилия бойни и спомагателни кораби ВМС капитан I ранг Ваньо Мусински и от ВРИД командира на дивизиона  капитан II ранг Лъчезар Иванов.

Поздрави и приветствия отправиха флотилен адмирал Георги Пенев, капитан І ранг Ванъо Мусински  и  вицеадмирал Петър Петров.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тагарев: По книга армията ни трябва да е 43 000, ние сме с около ...
Кошмарен трафик след серията почивни дни: Тапа на АМ "Тракия", ко...
Почина депутат от 49-ия парламент
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Специалисти от "Мама и аз" в Плевен: Президентът Радев е в дълбок...
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).