Три от най-търсените подаръка в деня на Свети Валентин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:54 / 14.02.2023
643
Шоколад, вино и цветя. Това са най-купуваните стоки, в комбинация като подарък в самия ден на Свети Валентин в Кюстендил, предаде репортер на "Фокус". Романтично или не, в бързината и без подготовка отбелязването на този празник по традиция се комбинира с плюшена играчка, сувенир, малко бижу или талисман към него.

Символът на празника – червената роза, вече е с 1 лев по-скъпа. Един стрък от ароматното цвете се продава на цена от 7 лева, а най-високото й качество стига до 10 лева за брой. 15 лева е кошничка с цвят от лилиуми, 10 лева е цената на орхидеите, а саксия от разноцветните циклами е оценена на 12 лева.

Шоколадът и романтиката вървят ръка за ръка. За това е и голямо разнообразието при шоколадите и шоколадовите бонбони. Различни са и цените на сладките изкушения. От 4 до 20 лева са най-масово продаваните, поставени в тематични опаковки или кутии.

Виното и любовта са една необикновена двойка. За любовта казват, че е като виното и обратното. В празничния ден най-търсено е червеното вино, а цената му е от 7 до 40 лева бутилката.

Банално или не, декоративните възглавнички под формата на сърце, плюшените мечета и зайчета, продължават да имат своето място сред подаръците за Свети Валентин. В зависимост от големината на пухените играчки цените им са от 5 до 50 лева. Предлагат се и разнообразни сувенири, както и шишенца с любовни послания, обещания и късмети.

Ако празникът ще се отбележи в домашна обстановка, ароматните свещи също са препоръчвани. Цената им е около 6 лева за брой.

Венцеслав ИЛЧЕВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).